Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #28 Ārpus Kadra: Meksikāņu seriāls bīčā, Bendika izšauj, "Dinamo" zaudējumu sērija

Podkāsta "Ārpus Kadra" 28. epizodē Ulvis Brože, Jānis Celmiņš un Jānis Freimanis runā par pēdējā laika lielāko skandālu Latvijas sportā - pludmales volejbolistes Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa šķiras. Tāpat kungi izrunā Siguldā redzēto un dzirdēto Pasaules kausa posmā bobslejā un skeletonā, kā arī Latvijas biatlonistu startu Pasaules kausa ievadā. Tāpat vīri analizē Rīgas "Dinamo" zaudējumu sēriju un Latvijas U20 hokeja izlases startu pasaules čempionātā.

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" aplikācijā ŠEIT!

, 2018-12-11 10:05, pirms 5 gadiem
Kāpēc Latvijas televīzija nerāda ziemas sporta vispopulārākās sacensības biatlonu, kur piedalās arī mūsējie?
Laikam jau naudas jautājums? Bet ko tik nerāda daudz pasaule nepopulārākus sporta veidus, forbolu, bez jēgas reni, turklāt vēl atkārtojumus, nemaz nerunājot par kaut kādiem vietējiem sētas mačiem. . .
, 2018-12-11 12:36, pirms 5 gadiem
Brožes joki, manuprāt, ir galīgi garām.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.