Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #80 Ārpus Kadra: Karsums atgriežas "Dinamo"? Kad Rubīns spēlēs NHL?

Podkāstam "Ārpus Kadra" jau 80. epizode, un šoreiz Andrejs Siliņš kopā ar Sportacentrs.com hokeja meistaru Ulvi Broži un galveno redaktoru Jāni Celmiņu pārrunā aktualitātes par Rīgas "Dinamo" - kurš būs treneris un kādus spēlētājus varam sagaidīt sastāvā? Kungi pārrunā to, ka aiz okeāna tiek runāti iespējamie sezonu pabeigšanas scenāriji NBA un NHL - cik tas ir reāli? Kā koronavīrusa pandēmija var ietekmēt Dāvja Bertāna nākamo līgumu? FIBA domā par Eiropas čempionāta finālturnīra pārcelšanu uz 2022. gadu - vai tas ir labi, skatoties no Latvijas valstsvienības perspektīvas? Un, tā kā Rīgā īsu brīdi norisinājās nesankcionēts tenisa turnīrs, vīri piedāvā arī citus potenciālos sporta veidus un to paveidus, ko varētu piekopt pašizolācijas laikā.

Podkāsta draugs: Picas Meistars. Atnāc picai pakaļ pats un saņem 22% atlaidi!

Klausies sev ērtākajā veidā:
Spotify: https://ej.uz/AKspotify
Podbean: https://ej.uz/AKPodbean
Apple Podcasts: https://ej.uz/AKApple
PlayerFM: https://ej.uz/AKPlayerFM
Podkasti.lv: https://ej.uz/AKDelfi
SoundCloud: https://ej.uz/ArpusKadra

, 2020-04-09 12:39, pirms 4 gadiem
Tas Brože pilnīgs muļķītis,baigie teksti nāk ārā,ar uzbraucieniem kolēģiem.Ko viņš tur kopē sportistus jeb kas ar viņu?!

Izskujis smadzenes auns
, 2020-04-09 23:20, pirms 4 gadiem
gebauers89 rakstīja: Tas Brože pilnīgs muļķītis,baigie teksti nāk ārā,ar uzbraucieniem kolēģiem.Ko viņš tur kopē sportistus jeb kas ar viņu?!

Izskujis smadzenes auns
Aprijies biji kad komentu rakstīji ? Huiņju uzrakstīji 😂
, 2020-04-10 17:03, pirms 4 gadiem
gebauers89 rakstīja: Tas Brože pilnīgs muļķītis,baigie teksti nāk ārā,ar uzbraucieniem kolēģiem.Ko viņš tur kopē sportistus jeb kas ar viņu?!

Izskujis smadzenes auns
ko tik dusmīgs, neko tādu viņš nepateica
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.