Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Podkāsts "Ārpus Kadra", epizode #18

Nedēļā, kad sākas jaunā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona, Andrejs Siliņš, Ulvis Brože un Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Edgars Gaross runā par gaidāmajām intrigām Ziemeļamerikas ledus laukumos. Kā sekmēsies Girgensonam un "Sabres"? Kurš latvietis no AHL sezonas laikā tiks izsaukts uz NHL? Kuras būs Top5 komandas Austrumu un Rietumu konferencēs? Kurām trim komandām nav vērts sekot? Vai Ovečkins nosvinēs kādu vārtu guvumu, simulējot Stenlija kausa pacelšanu virs galvas?

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "iTunes" aplikācijā ŠEIT!

Spied "Follow" vai "Subscribe" un nepalaid garām nākamo epizodi!

, 2018-10-01 20:49, pirms 6 gadiem
Domāju, ka tāds SC veterāns Argonauts ir lielāks NHL specs par šiem kungiem. Jēziņ, ko viņi muldēja par Blue Jackets - šie nekad nav pārvarējuši Stenlija kausa 1.kārtu, bet viņi te sprieda par to, ka Kolumbusa kā 8.komanda vienu sezonu izsita konferences uzvarētāju.
, 2018-10-01 21:14, pirms 6 gadiem
Kolumbusa nekad savā vēsturē av uzvarējusi play-off sēriju. Tīrā muldēšana šeit notiek.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.