Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš / Šmēdiņš pamatsacensības sāks ar spēli pret brazīliešiem

Krišs Upenieks

Pļaviņš / Šmēdiņš pamatsacensības sāks ar spēli pret brazīliešiem
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš uzzinājuši savus pretiniekus Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā. Pirmo spēli mūsējie aizvadīs rīt pulksten 12:00 pēc Latvijas laika pret brazīliešiem Benžaminu / Bruno.

Jau ziņojām, ka pateicoties šodien izcīnītajām uzvarām kvalifikācijas turnīrā pār Portugāles un Šveices duetiem Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš nodrošināja vietu Stare Jablonki (Polija) notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā, kurā latvieši ir izsēti ar 20. numuru.

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ielozēti M apakšgrupā kopā ar Polijas duetu Gregoržu Fijaleku / Mariušu Prudelu, Brazīlijas duetu Insfranu Benžaminu / Oskaru Šmitu Bruno un Dānijas duetu Andersu Hoijeru / Bo Soderbergu. Jāpiemin, ka ar brazīliešiem šī būs jau trešā tikšanās šosezon, pirmajās divas pārāki bija latvieši.

Pamatturnīra pirmo spēli Pļaviņš / Šmēdiņš aizvadīs pret brazīliešiem Benžaminu un Bruno. Mačs norisināsies uz ceturtā korta, kas nozīme, ka arī šo spēli videotiešraidē vērot nevarēs. Spēles sākums pulksten 12:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...