Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Solovejs un Kravčenoka/Hrapāne uzvar universiādē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilovs/Solovejs un Kravčenoka/Hrapāne uzvar universiādē
Mihails Samoilovs, Anastasija Kravčenoka, Aleksandrs Solovejs, Terēze Hrapāne
Foto: Sandra Škutāne, Latvijas Augstsk. sporta sav.

Elektrum Olimpiskajā sporta centrā noslēdzies pludmales volejbola turnīrs, kas risinājās Latvijas XXVIII Universiādes ietvaros. Vīriešu konkurencē uzvarēja LSPA duets Mihails Samoilovs un Aleksandrs Solovejs, bet starp sievietēm labākās bija Anastasija Kravčenoka un Terēze Hrapāne no Daugavpils Universitātes.

Vīriešu sacensībās piedalījās 12 dueti. Šeit izteikti galvenie favorīti bija Mihails Samoilovs un Aleksandrs Solovejs, kuri grupā izcīnīja trīs uzvaras - 21:14 pret LSPA studentiem Valēriju Tolkačovu un Gunaru Landsmani, 21:18 pret LLU pārstāvjiem Sandi Arājumu un Sergeju Kozlovu, 21:16 pret DU spēlētājiem Mareku Lazuko un Sergeju Nikolajevu.

Izslēgšanas spēlēs LSPA duets Samoilovs / Solovejs turpināja uzvaras gājienu - ceturtdaļfinālā pārspēja Sandi Arājumu un Sergeju Kozlovu no LLU (2-1), pusfinālā pieveica Pēteri Lanku un Vilni Tinusu no RTU (2-0), savukārt lielajā finālā apspēlēja studiju biedrus Andri Dolženko un Arvi Zelču (2-0).

Sieviešu sacensībās startēja 11 dueti. Salīdzinot ar vīriešu mačiem, dāmu ieskaitē favorītes bija vairākas. Iespējams, ka DU studentes Anastasija Kravčenoka un Terēze Hrapāne kotējās kā reālākās pretendentes uz zeltu.

Grupas mačā minētās daugavpilietes pārsteidzoši sagrāva RSU pārstāves Kristīni Jegorovu un Jekaterinu Moskaļenko (21:2), kuras vēlāk aizcīnījās līdz sudrabam. Kravčenoka / Hrapāne uzvarēja visās spēlēs un ieguva pirmo vietu. Bronzas godalgas nopelnīja Alise Pētersone un Alise Pastare.

Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs
Foto: Sandra Škutāne, Latvijas Augstskolu sporta savienība



Izmantotie resursi:
Rezultāti - studentusports.lv
Galerija - Latvijas Augstskolu sporta savienība

  +1 [+] [-]

, 2017-10-31 15:22, pirms 6 gadiem
Pētersone Alise un Pastare Alise izskatās pēc māsām