Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta finālturnīru pludmales volejbolā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta finālturnīru pludmales volejbolā
Jānis Šmēdiņš
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Šonedēļ sākta biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta finālturnīra spēlēm pludmales volejbolā, kuru organizē Latvijas Volejbola federācija ar Izglītības un Zinātnes Minis-trijas un Jūrmalas pilsētas atbalstu. Turnīrs no 16. līdz 20. augustam norisināsies lielākajā kūrortpilsētā Baltijas jūras krastā – Jūrmalā. Piecu dienu garumā tiks iz-spēlētas pavisam kopā 144 spēles, kuru laikā savā starpā sacentīsies 32 Eiropas vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu pāri, noskaidrojot šī gada labākos Eiropas pludmales volejbolistus.

Biļetes iespējams iegādāties vietnē Ātra un ērta biļešu iegāde internetā - Biļešu..., un to cenas uz izslēgšanas spēlēm piektdienā, 18.augustā, ir 10 EUR, uz astotdaļfināliem, ceturtdaļfināliem un pusfināliem sestdien, 19. augustā, ieeja maksās 15 EUR, bet biļetes uz svētdienas, 20. augustā, spēlēm, kad risināsies galvenās cīņas par Eiropas čempionu tituliem, iespējams iegūt savā īpašumā par 20 EUR.

Īpašs piedāvājums izveidots aizrautīgākajiem pludmales volejbola līdzjutējiem, nodrošinot iespēju iegādāties divu dienu biļeti uz spēlēm piektdien, 18. augustā un sestdien, 19. augustā, tikai par EUR 15. Lai izmantotu šo izdevību, pērkot biļeti, jānorāda īpašais kods: JurmalaBeachVol-ley. Tā kā būs pieejami tikai 300 šādi fanu biļešu komplekti, iesakām pasteigties un iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi, jo īpašais piedāvājums būs spēkā tikai līdz otrdienai, 6. jūnijam.

Ieeja uz turnīra grupu spēlēm, kas norisināsies trešdien un ceturtdien, būs bezmaksas.

Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja brīva, neaizņemot atsevišķu sēdvietu. Bērniem no 7 līdz 12 gadiem biļetes iespējams iegādāties ar 50% atlaidi, pie ieejas stadionā būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Invalīdam ar pavadoni jāiegādājas 1 biļete.

CEV pludmales volejbola Eiropas čempionāta fināls norisināsies no 16. līdz 20. augustam Jūrmalas pludmales centrā Majoros. Tas iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) 2017. gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā un starptautiskajā turnīru sistēmā. Šis būs augstākā līmeņa pludmales volejbola turnīrs, kāds organizēts Baltijā. Par Eiropas čempionu titu-lu cīnīsies reitinga 32 vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu dueti.

Informāciju sagatavoja:
Līga Sestule
CEV pludmales volejbola Eiropas čempionāta fināla
sabiedrisko attiecību koordinatore