Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Latvijas pludmales volejbolisti uzzina pretiniekus Maskavas turnīrā

Latvijas pludmales volejbolisti uzzina pretiniekus Maskavas turnīrā
Jānis Šmēdiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

FIVB Pasaules kausu trīs zvaigžņu pamatturnīrā Krievijas galvaspilsētā Maskavā Latviju pārstāvēs trīs pludmales volejbola dueti - Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš / Haralds Regža, Edgars Točs / Rihards Finsters. Visi šovakar uzzināja savus pretiniekus grupu turnīrā.

Latvijas pludmales volejbola vadošais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šajās sacensībās izlikti ar pirmo numuru, kas nozīmē, ka sacensību sākuma fāzē redzēsim Sašu un Jāni A grupā, kurā tikuši arī krievi Aleksandrs Lihoļetovs un Iļja Lešukovs (32.), itālieši Alekss Ranjēri un Adrians Karambula (16.) un austrieši Klemens Doplers un Aleksandrs Horsts (17.).

Arī Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža Maskavas sacensību pamatturnīrā iekļuva pēc reitinga. Latvieši šajās sacensībās izlikti ar 18. numuru un spēlēs B grupā. Līdzās Brazīlijas duets Saimons Barbosa Santošs un Alvaro Filjo (2.), Krievijas duets Oļegs Stojanovskis un Artjoms Jarzutkins (15.) un Čehijas pludmales volejbolisti Ondrejs Perusičs un Davids Šveiners (31.).

Kvalifikācijas turnīru veiksmīgu pārvarējušie Edgars Točs un Rihards Finsters spēlēs D grupā un ir izlikti ar 29. numuru. Latvieši būs vienā grupā ar amerikāņiem Filu Dalhauzeru un Niku Lusenu (4,), vēl vieniem amerikāņiem Džeikobu Gibsu un Teiloru Krebu (13.), kā arī vāciešiem Markusu Bokermanu un Larsu Flūgenu (20.).

Maskavas trīs zvaigžņu turnīrs izceļas ar īpašu izspēles formātu, proti, grupā būs jāaizvada tikai divas spēles. Grupā ar augstāko numuru izliktā komanda pirmajā spēlē tiksies ar ceturto spēcīgāko vienību, bet otrā un trešā komanda pēc izliktajiem numuriem tiksies savā starpā. Pēc tam abās spēlēs uzvarējušās komandas spēlēs savā starpā, un uzvarētāja ieņems pirmo vietu, uzreiz iekļūstot izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, bet zaudētāja ierindosies otrajā pozīcijā un arī iekļūs izslēgšanas spēlēs.

Savukārt pirmajā spēlē zaudējušās komandas attiecīgi spēlēs savā starpā, un uzvarētāja arī sasniegs ''play-off'' turnīru, kamēr otro zaudējumu piedzīvojušajai komandai sacensības būs beigušās. Izslēgšanas turnīrā piedalīsies 24 spēcīgākās vienības.

Tādējādi rīt pirmajā spēlē Samoilovs un Šmēdiņš spēlēs (pulksten 12:20) pret krieviem Lihoļetovu un Ļešukovu, Pļaviņam un Regžam gaidāma cīņa (13:10) pret citiem krieviem Stojanovski un Jarzutkinu, bet Finsters un Točs cīnīsies (12:20) pret amerikāņiem Dalhauzeru un Lusenu. Latvijas duetu cīņas pret krieviem paredzētas uz pirmā laukuma, kas ļauj cerēt, ka būs iespējams atrast arī kādu video translāciju. Edgars un Rihards spēlēs uz trešā laukuma.

Pasaules kausa tūrē šosezon būs mazāk posmu, par ko iepriekš jau sarunā ar Sportacentrs.com izteicās Aleksandrs Samoilovs, tāpat vairs nebūs ierasto ''Grand Slam'', ''Major'' un ''Open'' sērijas posmu, bet sacensības pēc prestiža tiks dalītas no vienas līdz piecu zvaigžņu turnīriem. Vienas piecu zvaigžņu sacensības februārī jau risinājās ASV, bet sezonas vidū vēl būs Horvātijas pilsētā Porečā un Šveičē, Gštadē, abiem šiem turnīriem notiekot vienam pēc otra.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball


, 2017-06-01 00:04, pirms 7 gadiem
atkal kkas jauns formātā. Jopčik.
, 2017-06-01 00:12, pirms 7 gadiem
opaaaa grupa nemaz tik viegla nav
, 2017-06-01 01:53, pirms 7 gadiem
Formātā atkal jaunumi, spēj tik sekot līdzi, ja pats neesi pludmales volejbolists...
, 2017-06-01 06:16, pirms 7 gadiem
bīčā ir bardaks, 2 mēnešus nav neviena normāla turnīra, sezona tikai īsāka paliek, pagājušosezon praktiski neko nepārraidīja, cerams, ka šosezon vismaz varēs atrast video, Fort Lauderdale pat varēja redzēt visus kortus.

Kaut kā potenciāls sporta veidam ir liels, bet bezmaz apzināti tiek gremdēta tā popularitāte.
, 2017-06-01 08:23, pirms 7 gadiem
Aigaro rakstīja: bīčā ir bardaks, 2 mēnešus nav neviena normāla turnīra, sezona tikai īsāka paliek, pagājušosezon praktiski neko nepārraidīja, cerams, ka šosezon vismaz varēs atrast video, Fort Lauderdale pat varēja redzēt visus kortus.

Kaut kā potenciāls sporta veidam ir liels, bet bezmaz apzināti tiek gremdēta tā popularitāte.
Nav tik traki - no visiem turnīriem pirmie 2 korti biji. Majoriem bija visi korti jau pag sezonā.
, 2017-06-01 09:16, pirms 7 gadiem
Būs kāds strīms???
, 2017-06-01 10:37, pirms 7 gadiem
Рабочий домен 1xBet (1хбет) - 1xbetgo1.xyz |... var skatīties vismaz 2 kortus rāda sievietēm, augšā ielogoties caur facebook ir pilnībā pietiekami, lai vērotu spēles.
, 2017-06-01 11:03, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Formātā atkal jaunumi, spēj tik sekot līdzi, ja pats neesi pludmales volejbolists...
Šis formāts ir tikai šim Maskavas triju zvaigžņu turnīram!
, 2017-06-01 11:42, pirms 7 gadiem
Kāds nevar ieteikt kādu strīmu? Iepriekš minētais neiet
, 2017-06-01 12:23, pirms 7 gadiem
, 2017-06-01 12:27, pirms 7 gadiem
, 2017-06-01 12:38, pirms 7 gadiem
, 2017-06-01 13:12, pirms 7 gadiem
tur pat tuliņ Pļaviņš un Regža
, 2017-06-01 13:16, pirms 7 gadiem
Šis formāts pēc būtības nozīmē to, ka grupu turnīra stadijas nav vispār - pa tiešo spēlē izslēgšanas spēles.
, 2017-06-01 16:59, pirms 7 gadiem
Maneejs rakstīja: Šis formāts pēc būtības nozīmē to, ka grupu turnīra stadijas nav vispār - pa tiešo spēlē izslēgšanas spēles.
Ne gluži, zaudējot pirmo spēli - vēl ir iespēja tikt play-off'ā, ok dabūsi pretī citas grupas otro vietu (komandu, kas pirmo savu spēli uzvarēja, bet otro zaudēja).. sava loģika tai shēmai arī ir.. vēl īpaši ņemot vērā, ka spēlē pie tukšajām tribīnēm, no finanšu viedokļa - labāk tad mazāk spēļu
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.