Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Piektdien "O-Sands" smiltīs iknedēļas "King un Queen of the beach" balvas izcīņa

Jānis Celmiņš

Piektdien "O-Sands" smiltīs iknedēļas "King un Queen of the beach" balvas izcīņa
Foto: fivb.org

Šajā piektdienā O-Sands pludmales volejbola hallē notiks iknedēļas KING/QUEEN turnīrs, kurā tiks noskaidroti šīs nedēļas spēcīgākie dāmu un vīru konkurencē. Lai piedalītos turnīrā nav nepieciešams meklēt komandas biedru, jo dalībnieki tiek sadalīti grupās pa četriem un izspēlē katrs ar katru. Maksimālais dalībnieku skaits 32.

Katras nedēļas uzvarētājiem ir iespēja laimēt balvas no O-Sands atbalstītājiem- Just, Sportland, Shark, pasēdēt, Cido, Isostar un citiem. Turnīra sākums piektdien 20:00. Dalības maksa EUR 10. Pieteikumu sūti e-pastā info@o-sands.lv līdz 2. oktobra 16:00. Pieteikumā lūdzam norādīt dalībnieka vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, kā arī telefona numuru.

Ja gadījumā šonedēļ netiec, tad atgādinām, ka šāds turnīrs notiek katru piektdienu.

O-Sands tagad piedāvā arī pludmales tenisu ikvienam.

Sākot ar šo nedēļu pludmales volejbola halle O-Sands saviem klientiem piedāvā visu, kas nepieciešams lai nodarbotos ar pludmales tenisu. Esam sarūpējuši profesionālu pludmales tenisa tīklu, kā arī raketes un bumbiņas. Rezervējot laukumu pabrīdiniet, ka vēlēsieties spēlēt tieši pludmales tenisu un mūsu izpalīdzīgais personāls jau pirms tam visu uzstādīs, kā arī pastāstīs spēles pamatus tiem, kas ar šo sporta veidu nodarbosies pirmo reizi.

Seko jaunumiem arī O-Sands Facebook lapā facebook.com