Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Samoilovs un Šmēdiņš pārliecinoši sasniedz pusfinālu un cīnīsies pret brazīliešiem

Samoilovs un Šmēdiņš pārliecinoši sasniedz pusfinālu un cīnīsies pret brazīliešiem
Jānis Šmēdiņš
Foto: Eds Čans, volleyballmag.com

FIVB četru zvaigžņu turnīra, kas notiek Polijas galvaspilsētā Varšavā, pusfinālu izdevies sasniegt Latvijas pludmales duetam Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, kuri divos setos viegli tika galā ar kanādiešiem Benu Sekstonu un Grantu O'Gormenu – 21:16 un 21:15.

Pirmajā izspēlē Aleksandrs Samoilovs prasmīgi nolika bumbu aiz bloķētāja muguras, un pārliecība uzbrukumā bija atrasta. Turklāt Jānis Šmēdiņš ar tīkla palīdzību ieservēja eisu, un latvieši pašā cīņas ievadā panāca 5:0, liekot pretiniekiem pieprasīt pārtraukumu. Tomēr tas notikumus laukumā krasi nemainīja.

Abas komandas vairākas reizes neveiksmīgi centās uzbrukt pēc pirmās, nevis otrās piespēles, un mūsējie uz brīdi pazaudēja spēli. Taču mirklī, kad Bens Sekstons un Grants O'Gormens bija pietuvojušies līdz bīstamam attālumam, uzbrukums atkal atvērās, un acumirklī pārsvars tika palielināts līdz 18:12. Kanādieši izmēģināja visu, pat sveces servi, tomēr Samoilovam un Šmēdiņam punkta pielikšana pirmajam setam nesagādāja nekādas problēmas – 21:16.

Stabili pamati tika ielikti arī otrajam setam. Lai gan Samoilovs uzbrukumā sasteidza notikumus, parāds tūdaļ tika atdots ar varenu bloku, panākot 3:0. Sāncenši mūsējos nevēlējās atlaist pārāk tālu, taču seta vidū lūzums tomēr sekoja. Vēl viens Samoilova bloks panāca plus pieci, kam uzreiz sekoja kanādiešu sitiens autā, mēģinot riskēt un izmantot sarežģītākus risinājumus uzbrukuma noslēgumā.

Šmēdiņš izcēla bumbu aizsardzībā un tūdaļ pats noslēdza uzbrukumu ar perfektu sitienu laukuma pašā stūrī, panākdams jau astoņu punktu pārsvaru, un uzvara nekur nevarēja pazust. Pirmā mačbumbas izspēle nebija veiksmīga, savukārt ar otro tika pielikts sekmīgs punkts, uzbrukumu noslēdzot Šmēdiņam – 21:15.

Tādējādi Latvijas duets sasniedzis pusfinālu, kurā pulksten 18:05 spēkosies ar brazīliešiem Evandru un Vitoru Felipi.


, 2018-06-30 15:18, pirms 6 gadiem
Polija ir mūsu laimīgā zeme! Visu cieņu, puikas kā parasti uz Poliju sasnieguši lielisku formu, lai savus līdzjutējus iepriecinātu.
, 2018-06-30 15:51, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Polija ir mūsu laimīgā zeme! Visu cieņu, puikas kā parasti uz Poliju sasnieguši lielisku formu, lai savus līdzjutējus iepriecinātu.
Nu jāuzvar nākošie tad varēs teikt, ka rezultāts jau ir ļoti labs.
, 2018-06-30 17:54, pirms 6 gadiem
ir kāds links uz tiešraidi?
, 2018-06-30 17:59, pirms 6 gadiem
https://sportzone.pw/mobile/ - ar šo rādīs
, 2018-06-30 18:01, pirms 6 gadiem
, 2018-06-30 18:35, pirms 6 gadiem
galīgi neiet.
, 2018-06-30 18:53, pirms 6 gadiem
Brazīļi nolika pie vietas,kliboja serves uzņemšana un...Šmēdiņš nebija tik pārliecinošs kā parasti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.