Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Piektdienas vakarā turnīrs "Beach Box Mix Nakts"

Lai arī aiz loga pēdējā laikā ir gana lietains laiks, tas netraucē izbaudīt pludmales volejbola priekus! Piektdienas vakarā 31.maijā Beach Box hallē (Brīvības gatvē 197B) jau 11. reizi norisināsies Mix Nakts turnīrs pludmales volejbolā. Turnīrs kā jau ierasts notiek nepiespiestā un jautrā gaisotnē, tāpēc piedalīties ir aicināti pilnīgi visi, kas vēlas jautri pavadīt piektdienas vakaru.

Turnīrs norisināsies pēc atvieglotiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem, katrā komandā ir jābūt vismaz vienai daiļā dzimuma pārstāvei. Maksimālais cilvēku skaits komandā ir 4, bet laukumā atrodas 3 spēlētāji, no kuriem vismaz viena ir sieviete.

Komandas tiks ielozētas 4 apakšgrupās pa 6 komandām katrā. No katras apakšgrupas četras labākās komandas turpinās cīņu pēc vien mīnuss sistēmas par „Beach Box Mix Nakts” uzvarētāja titulu. Grupu turnīrā tiek spēlēts līdz vienam uzvarētam setam līdz 15 punktiem ar divu punktu pārsvaru, pēc grupu turnīra sets ritēs līdz 21 punktam.

Pieteikties turnīram var sūtot e-pastu uz arnis@beachbox.lv. Nepieciešamā informācija, lai pieteikums tiktu pieņemts: spēlētāju vārdi un uzvārdi, kontaktpersonas tālrunis un komandas nosaukums. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 31.maija plkst. 18.00. Turnīra komandu skaits ir ierobežots – 24.

Katra komandas dalībnieka maksa par piedalīšanos turnīrā ir 5ls.

Sacensību organizētāji būs parūpējušies par balvām no mūsu atbalstītājiem – „Aldaris”, „Ādažu Čipsi” „Ar mani atkal runā kaijas”, „Kinetics Nail Systems”„ Beach Box”, „Syform” u.c.

Kontaktinformācija: Arnis Tunte – 26347703

Pludmales volejbola halle Beach Box

365 dienas gadā silta atmosfēra, smiltis un iespēja atpūsties, izkustēties, spēlējot pludmales volejbolu? Pie tam pašā Rīgas centrā? Par draudzīgām cenām? Esam šo sapni pārvērtuši realitātē, kas nu pieejama ikvienam.

Beach Box ir stilīga tikšanās vieta un ļoti labi aprīkota pludmales volejbola halle. Hallē ir pieejami četri pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī citiem pludmales sporta veidiem un izklaides pasākumiem.

Pie mums ir pieejamas visas ērtības, tajā skaitā sieviešu un vīriešu ģērbtuves ar dušām un slēdzamiem skapīšiem. Te ir ierīkota 1000 m2 liela pludmale ar 500 m3 smilšu un 8m augstiem griestiem. Blakus laukumiem atrodas atpūtas zona ar pludmales bāru. Pie mums ir silti jebkurā gadalaikā un jebkurā diennakts laikā, bet papildus pludmales efektu esam panākuši ar atbilstošiem attēliem pie halles sienām. Beach Box hallei ir izvēlēts retro vizuālais koncepts, kas izpaužas gan noformējumā uz fasādes sienas, gan arī ar dažādiem elementiem pašās telpās. Noformējums atgādinās apmeklētājiem par pludmales volejbola vēsturisko dzimteni — veco labo ar sportot un ballēties gribošiem cilvēkiem pārpildīto Kalifornijas pludmali.

Vēl tikai jāpiebilst, ka mūsu halle atrodas ērti pieejamā un sportiskā vietā — VEF sporta kluba teritorijā Brīvības gatvē 197B, bijušajā basketbola zālē. Nokļūt pie mums var ērti ar auto un sabiedrisko transportu. Visiem klientiem Beach Box teritorijā ir pieejama bezmaksas auto stāvvieta.


Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
5

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.