Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" pludmales volejbola turnīri šonedēļ Helovīna noskaņās

Jānis Celmiņš

Jaunatklātajos pludmales volejbola laukumos Olimpiskajā sporta centrā (OSC) arī šajā nedēļas nogalē gaidāmi vairāki turnīri. Piektdienas jau tradicionāli ir Karaļu un Karalieņu dienas, arī šī nedēļas nebūs izņēmums un piektdien pulksten 20:00 startēs jau piektais „King and Queen of the O-Sands” turnīrs. Tikmēr sestdien pulksten 10:00 plānots aizvadīt sporta draugu tik iemīļoto MIX turnīru (2+1). Abi turnīri tiks izspēlēti Helovīna svētku noskaņās, kas sacensību dalībniekiem sola dažādus pārsteigumus.

Pārģērbies par spoku, raganu vai kādu citu mošķi un spēlē par brīvu

Helovīns ir Visu svēto dienas priekšvakars, 31. oktobra vakars. Šajā vakarā cilvēki pārģērbjas par spokiem, raganām, miroņiem un citiem mošķiem un staigā pa mājām, prasot saldumus. Tā ir ASV tradīcija, taču globalizācijas rezultātā šī tradīcija tiek pārnesta arī uz citām valstīm, arī Latviju. Piektdien un sestdien Helovīna noskaņa valdīs arī „O-Sands” pludmales volejbola laukumos, Olimpiskajā Sporta centrā. Ikviens, kurš uz piektdienas vai sestdienas turnīriem ieradīsies pārģērbies par kādu spoku, raganu vai kādu citu mošķi, varēs iegūt tiesības turnīros startēt bez maksas. Sacensību organizatori katrā no turnīriem noteiks vienu dalībnieku (sestdien komandu) kurš varēs startēt nemaksājot dalības maksu. „King and Queen of the O-Sands” turnīrā bez dalības maksas varēs piedalīties pa vienam dalībniekam, bet sestdien MIX turnīrā visi trīs vienas komandas dalībnieki.

Ja par „King and Queen of the O-Sands” turnīriem smalkāks skaidrojums nevienam vairs nav vajadzīgs (dalības maksa 10 EUR no dalībnieka, turnīra sākums 20:00), tad sestdienas MIX turnīrā šoreiz drīkstēs piedalīties komandas trīs spēlētāju (2+1) sastāvā. Dalības maksa 24 EUR no komandas, sacensību sākums pulksten 10:00. Pieteikumus abiem turnīriem līdz piektdienai plkst.18:00 jāsūta uz info@o-sands.lv

Par “O-Sands” pludmales volejbola halli

Olimpiskajā sporta centrā (OSC), Grostonas ielā 6b pieejami četri "O-Sands" pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Apmeklētājiem pēc treniņiem smiltīs tiek piedāvāta arī sauna. No pulksten 7.00 – 16.00 cena par stundu būs 20 EUR, bet no 16.00 – 23.00 būs jāšķiras no 40 EUR. Tāpat šobrīd jau notiek arī treniņu grupu formēšana. Par treniņiem visa informācija pieejama zvanot pa tālruni 25150607.

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach