Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

ELKOR līgas otrajā posmā triumfē Pļaviņš un Puķītis

Jānis Celmiņš

Svētdien, 26.oktobrī, Beach Box pludmales volejbola hallē risinājās Elkor Sport pludmales volejbola līgas 2. posms, kurā triumfēja pirmajā posmā sudrabu izcīnījušie Mārtiņš Pļaviņš/Uģis Puķītis.

Salīdzinot ar pirmo posmu, savu sniegumu spēja uzlabot arī Toms Šmēdiņš / Mārtiņš Dauburs, pakāpjoties no dalītās 5. vietas uz otro. Savukārt bronzas godalgu izcīnīja jaunpienācēji Mārcis Jirgensons / Mārtiņš Eglītis, uzveicot brāļus Jāni un Kārli Celmiņus.

Elkor Sport pludmales volejbola līga ar katru posmu piesaista arvien jaunus dalībniekus, gan augstākā līmeņa profesionāļus, gan jauniešus un entuziastus, tādējādi tā ir iespēja cīnīties par uzvarām un nezaudēt sportisko formu ziemas sezonā stiprākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem, kā arī tā ir izaugsmes vieta jauniešiem un tiem, kam pludmales volejbols ir hobijs.

Spēles vienmēr tiek aizvadītas draudzīgā, bet azartiskā gaisotnē, par ko īpaši šajā posmā parūpējās Pasaules pludmales volejbola reitinga līderis Aleksandrs Samoilovs, spēlējot pārī ar «Samoilovs/Šmēdiņs» komandas menedžeri un TV balsi Edgaru Buļu, viņiem gan šoreiz dalīta 9.vieta.

Spraigākās cīņas risinājās tieši pusfinālos, kur uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešams izspēlēt arī trešo setu: Jirgensons/Eglītis pret Puķīti/Pļaviņu (15:12; 8:15; 16:18), Celmiņš/Celmiņš pret Dauburu/Šmēdiņu (15:12; 11:15; 8:15). Par 1.-2.vietu: Dauburs/Šmēdiņš pret Puķīti/Pļaviņu (12:15; 18:20). Par 3.-4. vietu: Celmiņš/Celmiņš pret Jirgensonu/Eglīti (11:15; 10:15).

Tāpat Beach Box pludmales volejbola halle turpina organizēt dažādas nometnes ar Latvijas labāko pludmales volejbolistiem un viņu treneriem. Plašāka informācija par šīm nometnēm atrodama halles mājas lapā internetā: Pludmales volejbola halle «Beach Box»