Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

FIVB sankcionētais pludmales volejbols atgriezīsies ar "King of the Court"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

FIVB sankcionētais pludmales volejbols atgriezīsies ar "King of the Court"
Anastasija Kravčenoka, Jānis Šmēdiņš, Tīna Graudiņa. Foto: facebook.com/JanisSmedinsAleksandrsSamoilovs

Starptautiskā volejbola federācija (FIVB) pirmdien paziņoja, ka no 9. līdz 12. septembrim risināsies "King of the Court" pirmais starptautiskais turnīrs Nīderlandē pēc pandēmijas laiku beigām. Minētais pludmales volejbola pasākums notiks Utrehtā.

Kā jau ziņots, tajā pašā laikā (9.-13. septembrī) ir doma aizvadīt Eiropas čempionātu, uz kura rīkošanu pretendē arī Latvijas kūrortpilsēta Jūrmala. Varbūt norises laiks tiks pārcelts, turklāt tieši šajos datumos plānots arī U20 Eiropas čempionāts.

9.-12. septembrī Utrehtas "King of the Court" organizē sporta pasākumu aģentūra "Sportworx" sadarbībā ar FIVB un Nīderlandes Volejbola federāciju. Šodien notika preses konference. "Pasaules labākās vīriešu un sieviešu pludmales volejbola komandas dosies uz pilsētu Nīderlandes centrālajā daļā," tagad informē FIVB. "Kopš pandēmijas sākuma šis pasākums Nīderlandē būs pirmais starptautiskais turnīrs, ko sankcionē FIVB."

Tiek plānots, ka Utrehtā spēlēs 30 sieviešu un 30 vīriešu komandas. Atbalstu šim pasākumam jau pauduši pasaules ranga līderi Anderss Mols/Kristiāns Sērums (Norvēģija), pasaules vicečempioni Jūliuss Tole/Klemenss Viklers (Vācija), amerikāņi Džeiks Gibs/Teilors Krabs, pasaules čempiones Sāra Pavana/Melisa Humana-Paredesa (Kanāda), brazīlietes Duda/Agata, šveicietes Joana Heidriha/Anuka Veržē-Deprē, Nīderlandes labākie dueti un ne tikai. Drīzumā tiks paziņoti pārējie dalībnieki.

FIVB Pasaules tūrē pēdējais turnīrs notika marta sākumā, toreiz Dohas 4* posmā piedalījās arī mūsu Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš. Kopš tā laika visi turnīri ir atcelti vai atlikti pandēmijas dēļ.

Kā jau vēstīts, šopavasar "Sportacentrs.com TV" sporta sarunu šovā "eXi" olimpisko spēļu bronzas medaļnieks pludmales volejbolā atklāja, ka 2020. gada septembra sākumā risināsies "King of the Court" sacensības. "Šis ir saules stariņš, kas dod motivāciju trenēties un gatavoties," teica Mārtiņš Pļaviņš.

Izmantotie resursi:
kingofthecourt.com
fivb.com

  +2 [+] [-]

, 2020-06-29 23:14, pirms 4 gadiem
Eiropas čempionāts tātad jātaisa pirms tam, teiksim, 2.-6. septembrī. Pēc tam taisīt nav ieteicams, jo "King of the Court" šovs traucēs gatavoties un koncentrēties uz primāro turnīru.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-29 23:18, pirms 4 gadiem
Nez kā sekmējas 350 prasīšanas lietā? Kādam ir insaida info?

  +2 [+] [-]

, 2020-06-29 23:19, pirms 4 gadiem
Uzliek pa virsu Eiročempim.... FIVB un CEV rēķinu kārtošana???

  +1 [+] [-]

, 2020-06-29 23:39, pirms 4 gadiem
v-bols rakstīja: Nez kā sekmējas 350 prasīšanas lietā? Kādam ir insaida info?
šis jautājums diemžēl vēl nav gatavs, lai to izskatītu Ministru kabineta sēdē 30. jūnijā

lai varētu cerēt uz pozitīvu iznākumu, jūlija sākumā koalīcijai jāpanāk konceptuāla vienošanās

     [+] [-]

, 2020-06-30 09:04, pirms 4 gadiem
Patreiz izskatās, ka pludmalas vollejs sačakarēja WRC torti, kur par WRC bij diezgan viss precīzi skaidrs, tad Vollejam ne datumu, ne skaidrības, un droši ka FIVB neko neliks pārcelt citiem, lai tik Jūrmala vēl rudenī kko dabūtu