Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs PK posmā Katarā startēs kopā ar Tomu Šmēdiņu

Jānis Celmiņš

Samoilovs PK posmā Katarā startēs kopā ar Tomu Šmēdiņu
Toms Šmēdiņš
Foto: cev.lu

No 4. līdz 8. novembrim Katarā (Dohā) risināsies viens no šīs sezonas pēdējiem FIVB Pasaules kausa Open posmiem. Uz to dosies arī viens Latvijas duets. Sava jaunākā brāļa Jāņa Šmēdiņa vietu duetā ar Aleksandru Samoilovu šajā posmā ieņems Toms Šmēdiņš.

Pasaules kausa sezonas karuselis turpinās griezties jau šonedēļ ar Open posmu Argentīnā, kur gan neviena Latvijas komanda nestartēs. Vismaz viens Latvijas duets tikmēr jau nākamajā nedēļā plāno doties uz Dohu, kur risināsies līdzīga mēroga Open posms. Šajā posmā startēs Aleksandrs Samoilovs un Toms Šmēdiņš. Pēc atgriešanās no treniņnometnes Turcijā (kur abi gan vairāk trenēja, ne paši trenējās) Aleksandrs un Toms kopā ar Jāni Šmēdiņu un Ruslanu Sorokinu gatavojas Kataras turnīram Olimpiskā Sporta centra (Rīgā) pludmales volejbola laukumos.

Samoilovs kopā ar Jāni Šmēdiņu šosezon startējis 12 Pasaules kausa posmos, no kuriem desmit bija tā sauktie „Grand Slam”. Toms tikmēr duetā ar Jāni Pēdu šosezon piedalījies divos PK posmos Berlīnē un Maskavā. Pārredzamā pagātnē Samoilovs un Toms Šmēdiņš nopietnos turnīros kopā nav spēlējuši.

Jau tagad skaidrs, ka sacensības Katarā Toms un Aleksandrs uzsāks ar pamatsacensībām. Lai gan Dohā notiekošā turnīra dalībnieku sastāvā pagaidām atrodama vēl viena Latvijas komanda (Mārtiņš Pļaviņš / Aleksandrs Solovejs), jau tagad zināms, ka viņi turnīrā nestartēs.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-28 13:17, pirms 9 gadiem
Šis mūsu jaunais pāris būs ? Būtu diezgan bēdīgi, ja pajuktu Jānis ar Sašu.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-28 14:13, pirms 9 gadiem
D-Mob rakstīja: Šis mūsu jaunais pāris būs ? Būtu diezgan bēdīgi, ja pajuktu Jānis ar Sašu.
Cik tev gadu bērniņ?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 14:15, pirms 9 gadiem
Video / LTV.LV / Raksts - Intervija ar...
Lai nesāktos līdzīgi komentāri

     [+] [-]

, 2014-10-29 10:55, pirms 9 gadiem
Kreipāns pa SWH teica, ka ģimenes apsvērumu dēļ šoreiz Jānis netiek.