Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Samoilovs/Šmēdiņš pusfinālā zaudē brazīliešiem

Samoilovs/Šmēdiņš pusfinālā zaudē brazīliešiem
Jānis Šmēdiņš cenšas bloķēt pretinieku
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš naktī uz svētdienu Longbīčas "Grand Slam" turnīra pusfinālā atzina brazīliešu Pedru Solberga un Evandru Oliveiras pārākumu.

Samoilovs un Šmēdiņš Longbīčas turnīrā līdz šim spēlēja bez zaudējumiem, apliecinot savu favorītu statusu (izlikti ar otro numuru). Arī Pedru un Evandru, kas bija izlikti ar trešo numuru, grupu turnīru aizvadīja bez zaudējumiem un vēlāk bez lielām problēmām pārvarēja pirmās divas kārtas izslēgšanas turnīrā.

Abām komandām tiekoties pusfinālā, brazīlieši izrādījās spēcīgāki. Pirmajā setā Samoilovs un Šmēdiņš tika vien līdz 14 punktiem (14:21), toties otrajā ļāva brazīliešiem gūt tikai 14 (21:14). Izšķirošajā trešajā setā Latvijas duetam nesekmējās, tika piedzīvots zaudējums ar 11:15 un spēlē ar 1-2. Tas nozīmē, ka Samoilovam un Šmēdiņam būs jāspēlē par trešo vietu Longbīčā.

Mačs par trešo vietu paredzēts šovakar pulksten 21:05, un pretī stāsies itālieši Alekss Rangjeri un Marko Kaminati, kuri bija izlikti vien ar 20. numuru, bet savā pusfinālā ar 1-2 piekāpās galvenajiem favorītiem amerikāņiem Nikolasam Lucenam un Filipam Dalhauzeram.

Spēle par trešo vietu būs ārkārtīgi svarīga - to uzvarot, Samoilovs un Šmēdiņš var garantēt pirmo vietu Pasaules tūres kopvērtējumā.


, 2016-08-28 09:22, pirms 8 gadiem
Limenis musejiem joprojam labs, tacu ne izcils.
, 2016-08-28 10:09, pirms 8 gadiem
Pēc kādiem parametriem var spriest par ne izcilo līmeni? Pēc zaudēta Grand Slam pusfināla trijos setos? Saprotu tad, ka pasaulē izcila līmeņa pāru nav, jo visi ik pa laikam kādam zaudē. Mjā, volejbolā laikam krīze...
, 2016-08-28 10:31, pirms 8 gadiem
Kurš viņiem traucēja šādi zaudēt RIO? būtu -4 un būtu no grupas tikuši, bet nē spēlē kā AUNI
, 2016-08-28 10:51, pirms 8 gadiem
Nu nav viņi pelnījuši nekādā kopvērtējumā būt pirmie!
, 2016-08-28 12:21, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Nu nav viņi pelnījuši nekādā kopvērtējumā būt pirmie!
Te to vietu tik tiešām jānopelna,tu te nevari iebalsot!
, 2016-08-28 12:53, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Kurš viņiem traucēja šādi zaudēt RIO? būtu -4 un būtu no grupas tikuši, bet nē spēlē kā AUNI
Protams, Tu RIO buutu labak nospeleejis par viniem, EZELIS!
, 2016-08-28 21:39, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Nu nav viņi pelnījuši nekādā kopvērtējumā būt pirmie!
Pilnīgs losis tu esi! Protams,ka ir pelnījuši. Kas vinjiem,tagad varbūt karjeru beigt? Samierinies beidzot ar savu RIO un ej apēd banānu
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.