Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lecei/Ozoliņai zaudējums un dalīta devītā vieta Eiropas U22 čempionātā

Lecei/Ozoliņai zaudējums un dalīta devītā vieta Eiropas U22 čempionātā
Alise Lece un Marta Ozoliņa
Foto: CEV

Latvijas pludmales volejbola dueti šodien mainīgām sekmēm aizvadīja spēles Portugālē notiekošajā Eiropas U22 čempionātā. Vlads Smirnovs un Māris Lancmanis uzvarēja trešajā grupas spēlē, tikmēr Alise Lece un Marta Ozoliņa piedzīvoja zaudējumu "play-off" otrajā kārtā.

Vlads Smirnovs un Māris Lancmanis šodien aizvadīja trešo spēli grupu turnīrā. Vakar divās spēlēs Smirnovs/Lancmanis izcīnīja vienu uzvaru, bet šodien svinēja otro panākumu, ar 23:21 un 21:14 pārspējot portugāļus Diogu Fereiru un Hosē Silvu. Latvijas duets līdz ar to izcīnīja otro vietu grupā un turpinās čempionātu izslēgšanas spēlēs. Pirmā spēle jau rīt no rīta, bet nākamais pretinieks tiks uzzināts pēc visiem atlikušajiem mačiem grupu turnīrā.

Dāmām izslēgšanas spēlēs sākās jau šodien. Pēc brīvas pirmās kārtas pēcpusdienā spēli aizvadīja Alise Lece un Marta Ozoliņa, kuras grupu turnīrā uzvarēja visos trīs mačos.

Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Lecei/Ozoliņai pretī stājās Šveices duets Dunja Gersone un Laura Kaluori. Pēc zaudēta pirmā seta (18:21) latvietes spēja panākt neizšķirtu (21:14), tomēr izšķirošajā spēles daļā piekāpās ar 12:15 un izstājās no Eiropas čempionāta. Noslēgumā Lece/Ozoliņa ieņems dalītu devīto vietu un nopelnīs 40 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball