Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža/Āboliņš izcīna vietu Jūrmalas "Sattelite" turnīra kvalifikācijā

Regža/Āboliņš izcīna vietu Jūrmalas "Sattelite" turnīra kvalifikācijā
Armands Āboliņš un Haralds Regža
Foto: beachvolley.lv

Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) „Sattelite” turnīra posmā Jūrmalā šodien kvalifikācijas sacensībās kā pēdējie iekļuva Haralds Regža un Armands Āboliņš.

Lai iekļūtu kvalifikācijas turnīrā, trim Latvijas duetiem bija jāsadala viena ceļazīme. Valstu kvalifikācijas pirmās kārtas mačā Haralds Regža un Armands Āboliņš ar 3-2 (16:18, 15:9, 15:17, 15:11, 9:7) sīvā cīņā uzvarēja Tomu Šmēdiņu un Viktoru Koržeņeviču. Bet izšķirošajā, otrajā kārtā Regža/Āboliņš pārliecinoši ar 3-0 (16:14, 15:11, 15:11) pieveica Ruslanu Sorokinu un Edvartu Buividu, tādējādi nodrošinot dalību Jūrmalas „Sattelite” turnīra kvalifikācijas sacensībās.

Līdzīgas valstu kvalifikācijas sacensības bija jāaizvada arī Krievijas un Austrijas pludmales volejbolistiem. No minētajām valstīm dalību kvalifikācijas sacensībās nodrošināja Aleksandrs Ļihoļetovs un Ruslans Dajanovs, kā arī Daniels Milners un Jergs Vucls.

Jūrmalas „Sattelite” turnīra kvalifikācijas sacensībās piektdien kopumā piedalīsies 16 pāri, no kuriem astoņi iekļūs pamatturnīrā, kas tiks aizvadīts sestdien un svētdien.

Šis turnīrs pirmo reizi ir iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) 2014. gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā un starptautiskajā turnīru sistēmā. Speciāli šim turnīram Jūrmalas pludmalē tiek būvēts grandiozs stadions ar vairāk nekā 2500 skatītāju sēdvietām. Turnīra organizatori paveikuši visu iespējamo, lai līdzjutējiem šis pasākums paliktu spilgtā atmiņā.

Pamatturnīrā startēs vismaz trīs Latvijas dueti – pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, kā arī īpašo organizatoru ielūgumu saņēmušie Rihards Finsters un Edgars Točs.

Izmantotie resursi:
cev.lu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 18:13, pirms 10 gadiem
Tas tak tik loģiski, ka loģiskāk būt nevarēja. Jau Polijā puikas parādīja ļoti labu sniegumu, vien drusku galvas nenostrādāja. Šim pārim noteikti ir nākotne!

Buivids turpina laist luni Nu nav viņam jāspēlē bīčs, nav

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 18:15, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: Plavam ar Soroku jaaspeelee no naakamaa gada,basta
Viņam vajag kāŗtīgu bloķētāju, garu dilbu, kas var labi nosegt tīklu (apmēram Semjonovs). Un tāds pavisam noteikti nav mūsu bārdainis.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 19:22, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Viņam vajag kāŗtīgu bloķētāju, garu dilbu, kas var labi nosegt tīklu (apmēram Semjonovs). Un tāds pavisam noteikti nav mūsu bārdainis.
Tāpēc jau gribēja piesaistīt Hermani Egleskalnu (204 cm), kurš varētu gan blokā spēlēt, gan uzbrukums būtu monstrāls.

  -2 [+] [-]

, 2014-08-28 19:36, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: Plavam ar Soroku jaaspeelee no naakamaa gada,basta
tas būtu bijis prātīgākais
bet laikam jau Ruslans nav viegli saspēlējams džeks

Lai gan nojausma saka, ka Ruslanam ar Pļavu būtu kaut kāda laba ķīmija

     [+] [-]

, 2014-08-28 23:58, pirms 10 gadiem
ja nebūs Hermanis, ņems Haraldu!