Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rozentāls un Dalhauzers triumfē arī Longbīčas "Grand Slam"

Rozentāls un Dalhauzers triumfē arī Longbīčas "Grand Slam"
Filips Dalhauzers pret Gžegožu Fijaleku
Foto: AFP/Scanpix

Longbīčas "Grand Slam" pludmales volejbola turnīra finālā savā starpā tikās ar pirmo un otro numuru izliktie pāri Šons Rozentāls/Filips Dalhauzers un Gžegožs Fijaleks/Mariušs Prudels. Vienu stundu ilgā trīs setu cīņā pārāki bija amerikāņi, kas poļus pieveica ar 22:24, 21:17 un 15:9 un atriebās par zaudējumu iepriekšējā "Grand Slam" finālā Hāgā.

Pa ceļam līdz finālam Rozentāls un Dalhauzers tikai divās cīņās spēja uzvarēt divos setos. Astotdaļfinālā ar 21:18 un 21:15 tika pieveikti brazīlieši Vitors Felipe un Evandru, bet pusfinālā atkārtoti no amerikāņu rokas krita jau grupā uzvarētie vācieši Valkenhorsts un Vindšeifs – 21:13, 21:12.

Grupu turnīrā visos trīs mačos Rozentāls un Dalhauzers uzvarēja trīs setu spēlēs, bet ceturtdaļfinālā trīs setos tika pārvarēta arī nīderlandiešu Stīkemas un Vārenhorsta barjera – 20:22, 21:17 un 15:13. Rozentāls un Dalhauzers uzvarēja jau trešajā "Grand Slam" posmā šosezon, joprojām esot vienīgais pāris, kas triumfējuši vairāk nekā vienu reizi. Rozentāls un Dalhauzers bija labākie arī Stavangerā un Gštādē.

No Latvijas pāriem Longbīčā startēja Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Solovejs un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš. Pļaviņš un Solovejs astotdaļfinālā piekāpās topošajiem finālistiem Fijalekam un Prudelam (18:21, 11:21), bet Samoilovs un Šmēdiņš ceturtdaļfinālā zaudēja amerikāņiem Rodžersam un Brunneram (18:21, 21:15, 13:15).

Nākamais "Grand Slam" posms jau šonedēļ risināsies Austrijas pilsētā Klāgenfurtē.

Izmantotie resursi:
ASICS World Series of Beach Volleyball | Match...


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.