Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Berģis/Bedrītis Indijā zaudē ukraiņiem un uzreiz noslēdz turnīru

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Berģis/Bedrītis Indijā zaudē ukraiņiem un uzreiz noslēdz turnīru
Ardis Bedrītis. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Toms Bergāns-Berģis un Ardis Bedrītis Indijas pilsētā Visahapatnamā notiekošā Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes posma kvalifikācijas pirmajā mačā piekāpās Ukrainas duetam, tādējādi noslēdzot turnīru jau pēc vienas spēles.

Uz šo brīdi 19 gadus vecais Bergāns-Berģis un 18 gadus vecais Bedrītis šorīt centās iekļūt Indijā notiekošā Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes pamatturnīrā. Dalībnieku sastāvs kvalifikācijā pat kvēlākajiem pludmales volejbola līdzjutējiem neko daudz neizteiks, ja neskaita pasaules čempionāta dalībniekus no Dienvidāfrikas, Grantu Goldšmitu un Leo Viljamsu.

Latvieši droši vien cerēja uz kādu Āzijas valstu pretinieku, kas varētu būt vājāks, bet izloze pretī iedeva ukraiņus Antonu Didiku un Svjatoslavu Karavicki. Bergāns-Berģis un Bedrītis zaudēja pirmo setu ar rezultātu 17:21, bet otrajā sasparojās un revanšējās ar 21:18. Trešajā setā gan ukraiņi izrādījās krietni spēcīgāki, atstājot latviešus ar tikai vienu spēli šajā turnīrā. Bergāns-Berģis un Bedrītis zaudēja spēli ar rezultātu 1-2 (17:21, 21:18, 8:15).

Jau nākamnedēļ savu Āzijas iepazīšanas tūri puiši turpinās Kambodžā, kur arī risināsies vienas zvaigznes turnīrs. Arī tajā Bergāns-Berģis un Bedrītis spēlēs kvalifikācijā.