Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Točs, Gabdulļins un Kravčenoka briest jaunajai sezonai

Točs, Gabdulļins un Kravčenoka briest jaunajai sezonai
Genādijs Samoilovs. Foto: LTV1 Sporta ziņas

Latvijas pludmales volejbola trenera Genādija Samoilova vadībā Edgars Točs, Matīss Gabdulļins un Anastasija Kravčenoka gatavojas jaunajai sezonai. Točs un Kravčenoka gaida savus pāriniekus atgriežamies no ASV, savukārt mūsu treneris redz klasiskā volejbola pārstāvja Gabdulļina potenciālu arī pludmales volejbolā, vēsta LTV1 Sporta ziņas.

Publicēts jaunās sezonas kalendārs, mūsu vadošie dueti plāno startēt četru un piecu zvaigžņu posmos. "Sākumā bija paredzēts, ka [janvārī] Hāgā būs trīs zvaigznes, kur mēs nebūtu braukuši, taču beigās ielika četras [tātad jāpiedalās], informē Edgars Točs. "Visu laiku jābūt uz čemodāniem."

Atgādinām, ka Aleksandra Samoilova ierastais pārinieks Jānis Šmēdiņš patlaban atkopjas pēc pleca operācijas un sacensībās varētu atgriezties nākamā gadā sākumā. Edgara Toča ierastais pārinieks Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs šobrīd atrodas Kalifornijā, kur gatavojas Sanhosē turnīram.

U22 Eiropas čempions Mihails Samoilovs apvienojies duetā ar klasiskā volejbola pārstāvi. "Ārzemēs nebija konkrēta piedāvājuma, pašam arī tā… Gribas pamēģināt kaut ko citu," skaidro Mihaila pārinieks Matīss Gabdulļins.

"Ja cilvēks no laukiem sāk strādāt, tad viss būs kārtībā," jauno situāciju komentē treneris Genādijs Samoilovs. "Dotības viņam vispār ideālas - 2.06m, lēciens, galva ir. Man ļoti svarīgi, ka cilvēkam ir galva, ne tikai lēciens. Domāju, ka parādās vēl viena komanda, par kuru pēc trijiem četriem gadiem visi runās kā par Aleksandru un Jāni - varbūt es pārspīlēju, bet domāju, ka būs, ja turpinās strādāt ar tādu attieksmi kā tagad."

Mihails patlaban ir apslimis, tāpēc kopā ar Gabdulļinu trenējas Anastasija Kravčenoka, kuras pāriniece Tīna Graudiņa studē un gatavojas siltajā Losandželosā.

Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka šogad plāno piedalīties abos atlikušajos 4* posmos: 10.-14. oktobrī Ķīnā un 17.-21. oktobrī ASV.

.
Izmantotie resursi:
LTV1 Sporta ziņas


, 2018-09-27 12:54, pirms 6 gadiem
Kravčenoka un Gabdulļins labi saspēlējas, varētu būt perspektīvs variants!
, 2018-09-27 13:05, pirms 6 gadiem
ritenis rakstīja: Kravčenoka un Gabdulļins labi saspēlējas, varētu būt perspektīvs variants!
Nu treniņos Kravčenokai varbūt der, bet Gabdulļinam ne.
Sieviešu un vīriešu iespējas tomēr ir pārāk atšķirīgas.
, 2018-09-27 20:31, pirms 6 gadiem
točka rakstīja: Sieviešu un vīriešu iespējas tomēr ir pārāk atšķirīgas.
Atļaušos nepiekrist. Laba saspēle var būt izšķirošā. Teiksim, ja Gabdulļinam slikti uzceļ, Graudiņa var mierīgi uzlikt bloku un bez variantiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.