Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Pludmales volejbolisti Vīnes smiltīs tieksies pēc pasaules čempionu titula

Pludmales volejbolisti Vīnes smiltīs tieksies pēc pasaules čempionu titula
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš PČ centīsies reabilitēties par pēdējā laikā piedzīvotajām neveiksmēm
Foto: FIVB

Piektdien ar pirmajām spēlēm Austrijas galvaspilsētā Vīnē sāksies 11. pasaules čempionāts pludmales volejbolā, kurā Latviju pārstāvēs trīs Latvijas dueti - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža un Rihards Finsters/Edgars Točs. Pirmajā sacensību dienā laukumā dosies divi no trīs Latvijas duetiem.

Atskatoties pagātnē, ir bijuši pasaules čempionāti, kurā Latvija pārstāvēta kuplā duetu skaitā, bet ir tādi, kurā jāiztiek tikai ar vienu pāri. Tālajā 2007. gadā Šveices pilsētā Gštādē Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs ierindojās 37. vietā, kam sekoja izlaušanās 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs, pirmo reizi atrādot sevi plašākai auditorijai.

2009. un 2011. gadā Latviju pasaules čempionātā pārstāvēja jau divi vīru un viens dāmu duets, bet 2013. gadā smiltīs devās pat trīs vīru un viens dāmu duets. Tad sekoja kritums, pirms diviem gadiem Hāgā Latviju pārstāvot vairs tikai vienam Latvijas duetam, kas, līdzīgi kā 2007. gadā, bija Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš. 2017. gadā jau atkal varam lepoties ar trīs vīru duetiem pasaules čempionātā, bet nākotnē ceram sagaidīt arī dāmu duetu atgriešanos pasaules čempionāta apritē.

Vīru turnīrs

Kamēr Latvijas dāmu dueti vēl nav aizsniegušies līdz pasaules čempionāta līmenim, galvenā uzmanība tiek vīru turnīram, kurā, atšķirībā no pirms diviem gadiem notikušā pasaules čempionāta Nīderlandē, kur Latviju pārstāvēja Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš, startēs trīs dueti.

Lai arī šajā sezonā pludmales volejbola līdzjutējus nav īpaši spējuši iepriecināt Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, viņi vēl joprojām uzskatāmi par Latvijas lielākajām cerībām šajā pasaules čempionātā. Latvijas labākais duets pašlaik pasaules rangā ieņem sesto vietu ar 3080 punktiem, par 20 atpaliekot no piektajā vietā esošā Krievijas dueta Vjačeslavs Karsilņikovs/Ņikita Ļamins, kas ielozēts vienā grupā ar Rihardu Finsteru un Edgaru Toču. Labāko rezultātu Samoilovs un Šmēdiņš šosezon sasnieguši Maskavā notiekošajā Pasaules kausa tūres trīs zvaigžņu posmā, paliekot ceturtajā vietā. Nevienā citā Pasaules kausa tūres posmā latviešiem neizdevās aizsniegties pat līdz ceturtdaļfinālam, trīs turnīros no sešiem pat paliekot 17. vietā. Jāpiezīmē, ka abi pludmales volejbolisti kopā līdz šim piedalījušies tikai vienā pasaules čempionātā, 2013. gadā Polijā izcīnot 9. vietu. Aleksandram Samoilovam tas ir arī labākais sasniegums, kamēr Jānis Šmēdiņš 2011. gadā Romā ar Mārtiņu Pļaviņu palika ceturtie.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pasaules čempionātu uzsāks piektdien, kad plkst. 16:00 2. laukumā mērosies spēkiem ar potenciāli vājāko pretinieku grupā - Karlosu Rangelu un Džonatanu Golindano no Venecuēlas. Lieki piebilst, ka pret šo duetu latvieši nekad nav spēlējuši un tas Pasaules kausa apritē neparādās. Rangelu un Golindano nav nemaz tik gados jauni (28 un 32 gadi), labāko sasniegumu Pasaules kausa tūrē sasniedzot 2014. gadā Panamā (9. vieta). Kopumā šie pludmales volejbolisti aizvada attiecīgi vien piekto un ceturto sezonu. Līdz ar to var droši teikt, ka Samoilovam un Šmēdiņam ar šī dueta pieveikšanu nevajadzētu rasties lielām grūtībām un tā būs iesildīšanās nākamajiem mačiem.

Vēl Samoilovam un Šmēdiņam grupā ielozēti nedēļas nogalē Olštinas turnīrā uzvarējušie vācieši Markus Bokermans un Lars Flūgens, kā arī Džefersons un Čerifs no Kataras.

Samoilova/Šmēdiņa spēļu grafiks

DatumsLaiksLatvijas komandaPretinieki
28. jūlijs16:00Aleksandrs Samoilovs / Jānis ŠmēdiņšKarlos Rangels / Džonatans Golindano (Venecuēla)
30. jūlijs12:00Aleksandrs Samoilovs / Jānis ŠmēdiņšMarkus Bokermans / Lars Flūgens (Vācija)
1. augusts16:30Aleksandrs Samoilovs / Jānis ŠmēdiņšDžefersons Pereira / Čerifs Jonouse (Katara)

Nomināli otrais Latvijas pludmales duets ir Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža, kuri pasaules rangā ar 1916 punktiem ieņem 20. vietu. Pļaviņš un Regža latviešu līdzjutējus mazliet pārsteidza aizvadītajā nedēļas nogalē Olštinā, kur palika 4. vietā, kas, spēlējot abiem kopā Pasaules tūrē kopš 2016. gada, ir labākais sasniegums un otrs labākais sasniegums vispār. Tas dod cerības, ka Latvijas duets ir ļoti labā sportiskā formā un gatavs cīnīties par maksimāli augstāko rezultātu. Ja paskatās uz sezonu kopumā Pasaules kausa tūrē, tad 9. vieta Hāgas triju zvaigžņu turnīrā līdz Olštinas turnīra bija augstākais sasniegums, bet pārējie rezultāti bijuši vēl pieticīgāki.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža pasaules čempionātu Vīnē sāks dienu vēlāk, sestdien, kad plkst. 13:00 sacentīsies ar brālēniem no Čīles - Estevanu un Marko Grimaltiem. Vēl latviešiem grupā ielozēti varenie brazīlieši Alisons Seruti un Brunu Šmits, kā arī Mozambikas pludmales volejbolisti Aldevino Nguvo un Justino Tovela.

Pļaviņa/Regžas spēļu grafiks

DatumsLaiksLatvijas komandaPretinieki
29. jūlijs13:00Mārtiņš Pļaviņš / Haralds RegžaEstevans Grimalts / Marko Grimalts (Čīle)
31. jūlijs19:00Mārtiņš Pļaviņš / Haralds RegžaAlisons Seruti / Brunu Šmits (Brazīlija)
2. augusts11:30Mārtiņš Pļaviņš / Haralds RegžaAldevino Nguvo / Justino Tovela (Mozambika)

Latvijas trešā pāra tituls šajā pasaules čempionātā ticis tā debitantiem Rihardam Finsteram un Edgaram Točam. Pēc vērojamā progresa Finsteram un Točam bija visas iespējas uzrādīt labus rezultātus šajā sezonā, bet dažādu apstākļu dēļ Finsters un Točs šovasar nevarēja pievērsties un sevi veltīt tikai pludmales volejbolam, tāpēc arī atliek vien cerēt, ka šajā pasaules čempionātā izdosies sekmīga debija. Šosezon Pasaules kausa tūrē Finsters un Točs piedalījušies četros turnīros, no kuriem divos spēlējuši pamatturnīrā, abos apstājoties izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā un iegūstot 17. vietu. Pasaules rangā latvieši pašlaik ierindojas vien 63. vietā, palaižot priekšā arī Tomu Šmēdiņu un Aleksandrs Soloveju, kuri gatavojās Eiropas čempionāta finālturnīram Jūrmalā.

Rihards Finsters un Edgars Točs pasaules čempionātā debitēs piektdien ar spēli pret spēcīgajiem un neatlaidīgajiem beļģiem Drīsu Koekelkorenu un Tomu van Valli 2. laukumā plkst. 11:00. Abi dueti savstarpēji tikušies trīs reizes, kurās vienmēr uzvaru svinējuši beļģi. Divās reizēs spēle beidzās trīs setos, bet vienreiz latvieši cieta pamatīgu pērienu ar 0-2 (14:21, 8:21). Šogad abiem pāriem šī būs pirmā savstarpējā tikšanās, favorītu lomā atkal atrodoties Beļģijas pludmales volejbolistiem, kuri šosezon sevi apliecinājuši ļoti labi, kaut vai tajā pašā Olštinas turnīrā sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Turnīra turpinājumā latvieši sacentīsies arī ar Vjačeslavu Karsilņikovu/Ņikita Ļaminu no Krievijas un Mohamedu Abiču/Zuheiru Elgraui no Marokas.

Finstera/Toča spēļu grafiks

DatumsLaiksLatvijas komandaPretinieki
28. jūlijs11:00Rihards Finsters / Edgars TočsDrīss Koekelkorens / Toms van Valle (Beļģija)
30. jūlijs11:00Rihards Finsters / Edgars TočsVjačeslavs Krasilņikovs / Ņikita Ļamins (Krievija)
1. augusts14:30Rihards Finsters / Edgars TočsMohameds Abiča / Zuheirs Elgraui (Maroka)

Favorīti

Nemainīgi par galvenajiem favorītiem pasaules čempionātā var uzskatīt olimpiskos čempionus no Brazīlijas Alisonu Seruti un Brunu Šmitu, kuri gan pasaules rangā ieņem vien 8. vietu un šosezon uzvarēja vien savās mājās Rio, bet Porečas "Major" piecu zvaigžņu turnīrā ierindojās 3. vietā.

Tāpat par čempionu titulu noteikti cīnīsies Fils Dalhauzers un Niks Lusena, kuri pašlaik ir arī pārliecinoši pasaules ranga līderi. Interesanti, ka pieredzes bagātais un titulētais Fils Dalhauzers pēdējo reizi pasaules čempionātā triumfēja 2007. gadā Gštādē, bet pēdējo reizi uz goda pjedestāla kāpa divus gadus vēlāk Stavangerā. Tikmēr viņa pārinieks Niks Lusena labāko rezultātu (4. vieta) uzstādīja kopā ar Teo Bruneru pirms diviem gadiem Hāgā.

Vēl pie favorītiem noteikti pieskaitāmi brazīlieši Alvaru Filju/Saimons, kuri pasaules rangā ir otrie, viņu tautieši Evandu Žuniors un Andre Steins, itāļi Paolo Nikolai un Daniele Lupo, 2013. gada pasaules čempioni nīderlandieši Aleksandrs Brūvers un Roberts Mēvsens, krievi Vjačeslavs Krasilņikovs un Ņikita Ļamins, kuri gan spēlē šosezon visai nestabili, kā arī, protams, mūsu pašu Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Tāpat izšaut var arī vācieši Markus Bokermans un Lars Flūgens, kā arī poļi Bartošs Lošiaks un Pjotrs Kantors, kuriem šosezon Pasaules kausa tūrē trīs otrās vietas.

Pēdējo piecu pasaules čempionātu laureāti

GadsVietaZeltsSudrabsBronza
2007GštādeRodžers/Dalhauzers (ASV)Barsuks/Kolodinskis (Krievija)Šahts/Slaks (Austrālija)
2009StavangeraBrinks/Rekermans (Vācija)Silva/Alisons (Brazīlija)Rodžers/Dalhauzers(ASV)
2011RomaEmanuels/Alisons (Brazīlija)Rikardu/Marsiu (Brazīlija)Brinks/Rekermans (Vācija)
2013Stare JablonkiBrūvers/Mēvsens (Nīderlande)Rikardu/Marsiu (Brazīlija)Erdmans/Matisiks(Vācija)
2015HāgaAlisons/Brunu Šmits (Brazīlija)Numerdors/Vārenhorsts (Nīderlande)Pedru/Evandru (Brazīlija)

Sieviešu turnīrs

Ja vīru turnīrā ir grūtāk paredzēt tā laureātus, jo daudz ir tādu duetu, kuri var sevi parādīt konkrētā turnīrā un visus pārsteigt, tad sieviešu turnīrā tā nav. Pēdējā laikā sieviešu pludmales volejbolā konstanti dominējuši Brazīlijas un Vācijas pludmales volejbola dueti, ko pierāda arī pasaules rangs.

Ranga pirmajā vietā pārliecinoši atrodas brazīlietes Talita Antunesa un Larisa Franka. Ja Larisa savas karjeras laikā ir triumfējusi pasaules čempionātā (2011. gadā Romā), tad Talitai augstākā vieta ir trešā (2009. gadā Stavangerā). Abas šosezon jau uzvarējušas trīs turnīros, cenšoties to paveikt arī pasaules čempionātā.

Viņām nopietnu konkurenci noteikti sastādīs pasaules rangā otrajā vietā esošās vācietes Jūlija Zūde un Šantala Laborere, kuras šosezon uzvarējušas Gštādes piecu zvaigžņu turnīrā, bet sezonas ievadā tika pie trešās vietas Fortloderdeilas piecu zvaigžņu turnīrā. Abas kopā startēja pasaules čempionātā Hāgā, bet tur palika 17. vietā. Šis šim pārim varētu būt izlaušanās pasaules čempionāts.

Noteikti nedrīkst aizmirst arī par pašreizējām olimpiskajām čempionēm Lauru Ludvigu un Kiru Valkenhorstu, kuras šosezon piedalījušās vien trīs turnīros, nespējot tikt augstāk par piekto vietu. Jāsaka, ka arī pēdējos divos pasaules čempionātos vācietēm attiecīgi piektā un 17. vieta, bet tas nebūt nenozīmē, ka Ludviga un Valkenhorsta nepacīnīsies, lai olimpiskajam zeltam nepievienotu pasaules čempionāta zeltu.

Tāpat favorītu pulkā, ja ne uz uzvaru, tad noteikti cīņā par godalgām šajā pasaules čempionātā, pieskaitāmas Agata Bednarčuka/Eduarda Duda Lizboa no Brazīlijas, čehietes Barbora Hermannova un Marketa Slukova, kanādietes Sāra Peivana un Melisa Hjūmana-Paradesa, kā arī Barbara de Freita un Fernanda Alveša no Brazīlijas, kuras abas ar citām pāriniecēm pirms diviem gadiem Hāgā spēlēja finālā.

Pēdējo piecu pasaules čempionātu laureātes

GadsVietaZeltsSudrabsBronza
2007GštādeMeja/Volša (ASV)Jia/Jie (Ķīna)Silva/Larisa (Brazīlija)
2009StavangeraRosa/Kesija (ASV)Silva/Larisa (Brazīlija)Talita/Antonelli (Brazīlija)
2011RomaSilva/Larisa (Brazīlija)Meja/Volša (ASV)Čena/Žī (Ķīna)
2013Stare JablonkiČena/Žī (Ķīna)Borgere/Būte (Vācija)Maestrini/Barbara (Brazīlija)
2015HāgaBarbara/Agata (Brazīlija)Lima/Alveša (Barzīlija)Antonelli/Silva (Brazīlija)

PČ izspēles sistēma

48 komandas sākotnēji ir sadalītas 12 apakšgrupās, kuru ietvaros aizvada viena apļa turnīrus – katra ar katru. Turnīru pēc apakšgrupu sacensībām turpina visu grupu divas spēcīgākās, kā arī četras labākās trešo vietu ieguvušās komandas. Astoņas atlikušās trešo vietu ieguvušās komandas tiks sadalītas četros pāros, kuru uzvarētāji arī iekļūs izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Grupu uzvarētājiem nav jāpiedalās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, bet tie sāk šo turnīra fāzi ar otro kārtu. Kopumā čempionātā tiks aizvadītas 216 spēles. Kā vīri tā dāmas pasaules čempionātā dalīs viena miljona ASV dolāru lielo naudas balvu. Pasaules čempioni saņems 60 000 ASV dolāru, bet sudraba un bronzas medaļnieki attiecīgi par 15 un 25 tūkstošiem mazāk.

Pasaules čempionāta spēles no centrālā laukuma translēs Lattelecom televīzijas kanāls Best4Sport TV, bet jebkuru spēli no jebkura laukuma varēs redzēt arī internetā, reģistrējoties mājaslapā https://www.beachvienna.com/en/1257... sadaļā "Beachstream" (Nav nepieciešams, ja iepriekš reģistrēts profils "MajorSeries" lapā).

Izmantotie resursi:
FIVB Beach Volleyball World Championship...


, 2017-07-27 21:17, pirms 7 gadiem
Sūdīgi,ka no visiem 3 kortiem TV nerāda',kā tas bija Holandē...
, 2017-07-27 22:55, pirms 7 gadiem
Šosezon tā pārāk rūpīgi mūsu čaļiem nesekoju līdzi - kādas cerības? Kā noprotu, tad jebkāds medālis būs milzīgs sasniegums?
, 2017-07-28 00:26, pirms 7 gadiem
Izlasot tekstu var saprast, ka gan latvieši gan brazīli ir rangā sestie. Kā tas var būt ?
, 2017-07-28 08:19, pirms 7 gadiem
No grupām visiem LAT pāriem jātiek ārā.
Saša / Kreilis grupā var atrauties no Markusa Bokermana / Lara Flūgena.
Pārējie obligāti jāņem.
Mārtiņam / Haraldam smaga spēle pret Čīles brālēniem būs. Lieki piebilst, ka grupā ir tādi dūži kā Alisons / Bruno, kuri ir arī visa turnīra favorīti.
Jāuzvar obligāti tos no Mozambikas.
Rihardam / Edgaram, tas pats kas Mārtiņam. Pret beģiem un krieviem nav cerības, jāliek uzsvars uz spēli pret marokāņiem.
Un tad jau tālāk grūti ko teikt. Vis atkarīgs no vietas grupā un veiksmes.
, 2017-07-28 09:39, pirms 7 gadiem
Slīpais rakstīja: No grupām visiem LAT pāriem jātiek ārā...
Laukā tiek pirmās 2 un 4 labākās 3. no 12 apakšgrupām...
, 2017-07-28 09:41, pirms 7 gadiem
Stikla_desa rakstīja: Laukā tiek pirmās 2 un 4 labākās 3. no 12 apakšgrupām...
Paldies! Biju piemirsis, ka PČ!
Nu tad vissmagākā situācija Rihardam un Edgaram!
, 2017-07-28 09:53, pirms 7 gadiem
Nevieš man optimismu neviens no mūsu pāriem, bet ceru ka vismaz Saša ar Šmēdiņu izies no grupas.
, 2017-07-28 11:01, pirms 7 gadiem
, 2017-07-28 11:08, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: https://www.beachvienna.com/en/medi... Finsters un Točs sāk
Reģistrējos, bet man tāpat neko tur nerāda
, 2017-07-28 11:08, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: https://www.beachvienna.com/en/medi... Finsters un Točs sāk
Kā mūsējiem veicas?
, 2017-07-28 11:08, pirms 7 gadiem
maģiskais rakstīja: Reģistrējos, bet man tāpat neko tur nerāda
2 korts man rāda visu
, 2017-07-28 11:08, pirms 7 gadiem
maģiskais rakstīja: Kā mūsējiem veicas?
pagaidām zaudē 6-8
, 2017-07-28 11:13, pirms 7 gadiem
Strīms rāda labi. Grūti iet mūsējiem, izskatās, ka stress dara savu, blokā neko nevar pieķert, kājas smagas. Pagaidām 9:12
, 2017-07-28 11:13, pirms 7 gadiem
Stikla_desa rakstīja: Laukā tiek pirmās 2 un 4 labākās 3. no 12 apakšgrupām...
Tiek 8 un ir 1/16(32 komandas)
, 2017-07-28 11:16, pirms 7 gadiem
Diezgan haotiska spēle!
, 2017-07-28 11:18, pirms 7 gadiem
Finstera otrās piespēles vnk padara neiespējamu Točam pabeigt uzbrukumu
, 2017-07-28 11:19, pirms 7 gadiem
Pirmais sets zaudēts 14:21
, 2017-07-28 11:21, pirms 7 gadiem
IngaT rakstīja: Finstera otrās piespēles vnk padara neiespējamu Točam pabeigt uzbrukumu
Viņi ir spēlējuši šogad FIVB tūrē?
, 2017-07-28 11:23, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Viņi ir spēlējuši šogad FIVB tūrē?
Citāts no šī paša raksta:

Šosezon Pasaules kausa tūrē Finsters un Točs piedalījušies četros turnīros, no kuriem divos spēlējuši pamatturnīrā, abos apstājoties izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā un iegūstot 17. vietu.
, 2017-07-28 11:25, pirms 7 gadiem
otrais sets jau labāk sācies 5-1
, 2017-07-28 11:26, pirms 7 gadiem
IngaT rakstīja: Citāts no šī paša raksta:

Šosezon Pasaules kausa tūrē Finsters un Točs piedalījušies četros turnīros, no kuriem divos spēlējuši pamatturnīrā, abos apstājoties izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā un iegūstot 17. vietu.
Spēlētāji laikam bija aizmirsuši, ka viņi bija spēlējuši FIVB tūrē
Pavisam cita spēle tagad!
, 2017-07-28 11:27, pirms 7 gadiem
8:4 otrais sets!
, 2017-07-28 11:28, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: otrais sets jau labāk sācies 5-1
Cerams pārsvaru neizsēs, nu jau 4:7
Drusku iejutās, beidzot arī kko var nobloķēt
, 2017-07-28 11:30, pirms 7 gadiem
10-5
, 2017-07-28 11:33, pirms 7 gadiem
sākas luņa laišana jau 11-10
, 2017-07-28 11:33, pirms 7 gadiem
Atkal pārgāja uz punktu dāvināšanu! Tā profesionāļi nespēlē!
, 2017-07-28 11:35, pirms 7 gadiem
Beļģi atbild ar to pašu!
, 2017-07-28 11:36, pirms 7 gadiem
jau niča psc 13-13
, 2017-07-28 11:39, pirms 7 gadiem
eiss un 17-15
, 2017-07-28 11:43, pirms 7 gadiem
setbumba
, 2017-07-28 11:43, pirms 7 gadiem
Atpakaļ spēlē! Ir 3 sets!
, 2017-07-28 11:44, pirms 7 gadiem
un uzvara setā 21-19 smuki ar bloku nobeidza!!
, 2017-07-28 11:44, pirms 7 gadiem
beidzot 21:19
turam īkšķus trešajā setā
, 2017-07-28 11:46, pirms 7 gadiem
Jāuzvar āfrikāņi ar 2-0 un jātiek 1/16! Citu variantu te nav!
, 2017-07-28 11:47, pirms 7 gadiem
Beļģi 3 iespējas nedos! Jānokārto ar 2!
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.