Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Regža/T.Šmēdiņš uzvar setu, bet Varšavā zaudē kvalifikācijas 1. kārtā

Regža/T.Šmēdiņš uzvar setu, bet Varšavā zaudē kvalifikācijas 1. kārtā
Toms Šmēdiņš
Foto: FIVB

Polijas galvaspilsētā Varšavā sācies četru zvaigžņu turnīrs pludmales volejbolā. Haralds Regža un Toms Šmēdiņš kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā zaudēja vāciešiem Juliusam Tolem un Klemensam Vikleram ar 1-2 (21:18, 15:21, 6:15).

Haralds Regža un Toms Šmēdiņš pirms nedēļas centās iekļūt Ostravas četru zvaigžņu pamatturnīrā, bet jau kvalifikācijas pirmajā kārtā zaudēja Norvēģijas pludmales volejbolistiem. Varšavā latviešiem pretī stājās Julius Tole un Klemens Viklers no Vācijas, kuri Ostravā astotdaļfinālā apspēlēja Mārtiņu Pļaviņu un Edgaru Toču, bet izstājās ceturtdaļfinālā.

Spēli labāk sāka Latvijas duets, izvirzoties vadībā ar 4:2. Vāciešiem ar atspēlēšanos nesekmējās, Regžam un Šmēdiņam iegūstot arī trīs un četru punktu pārsvaru (8:4). Šajā brīdī Tole un Viklers veica pirmo pavērsienu, sadeldējot deficītu līdz minimumam. Latvieši neatdeva iniciatīvu pavisam, arī atbildot ar 3:0 izrāvienu (11:7). Tehniskajā pārtraukumā dueti devās pie rezultāta 12:9.

Arī seta otrajā pusē Latvijas duets spēlēja pārliecinošāk, noturot četru punktu pārsvaru (15:11). Vien tuvojoties seta izskaņai vāciešiem izdevās sadeldēt deficītu līdz minimumam (16:17). Latvieši tika pie divām setbumbām, realizējot jau pirmo, kas deva uzvaru pirmajā setā ar 21:18.

Otro setu labāk sāka Vācijas pludmales volejbolisti, izvirzoties vadībā ar 3:1. Nu dueti bija mainītās lomās, latviešiem nonākot iedzinējos ar trīs punktu deficītu un veicot pakaļdzīšanos. To izdevās paveikt pirms tehniskā pārtraukuma, rezultātam kļūstot neizšķirtam (9:9). Pēc pārtraukuma vāciešiem padevās izrāviens, kas ļāva iegūt četru punktu pārsvaru (15:11). Seta turpinājumā Regža un Šmēdiņš neieķērās spēlē, zaudējot setu ar rezultātu 15:21.

Trešajā setā vācieši uzņemto kursu turpināja, uzreiz iegūstot trīs punktu pārsvaru (4:1). Latvijas pludmales volejbolisti uzreiz atspēlēja divus punktus, bet tikpat ātri tos zaudēja (3:7). Nākamās izspēles parādīja, ka spēles liktenis ir izšķirts. Regža un Šmēdiņš nespēja līdzvērtīgi spēkoties ar vāciešiem, zaudējot ar 1:2 (21:18, 15:21, 6:15) un izstājoties no turnīra.


, 2018-06-27 11:22, pirms 6 gadiem
Cerams, ka video būs uzstādīts līdz mūsu meiču savstarpējās spēles plkst.15.10
, 2018-06-27 11:30, pirms 6 gadiem
raimis99 rakstīja: Cerams, ka video būs uzstādīts līdz mūsu meiču savstarpējās spēles plkst.15.10
Kvalifikāciju diez vai kāds izdomās filmēt!
, 2018-06-27 11:44, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Kvalifikāciju diez vai kāds izdomās filmēt!
Ja neesi lecīgs, uzaicini feisītī Edgaru Toču. Vīņs tiešraidē palaida spēli
, 2018-06-27 11:49, pirms 6 gadiem
Ostravā kvalifikācija tika pārraidīta
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.