Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pludmales volejbols atdzims "Ķeizarmežā"

Šo svētdien 30. maijā paredzēts pirmais atklātais pludmales volejbola turnīrs „Ķeizarmežā”. Sākot ar šo turnīru tiks aizsākts vesels turnīru cikls, kuri norisināsies Ķīšezera krastā, SK „Ķeizarmežs” pludmalē blakus Saules dārzam.

Jau labu laiku tiek aizvadīti pasaules kausa posmi pludmales volejbolā un ar interesi tiek vēroti rezultāti un mūsējo sportistu sasniegumi, kas rada vēlmi pašam iet laukumā un parādīt savas prasmes. Kaut arī pirmās īpaši karstās dienas ir aiz muguras, pirmie pludmales volejbola turnīri pašu smiltīs vēl nav aizvadīti. Tomēr jau maijā paredzēts pirmais atklātais pludmales volejbola turnīrs „Ķeizarmežā” lai varētu noskaidrot „Ķeizarus” pludmales volejbolā Latvijā un uzsākt āra pludmales volejbola turnīru sezonu.

Šo svētdien 30. maijā paredzēts pirmais atklātais pludmales volejbola turnīrs „Ķeizarmežā”. Sākot ar šo turnīru tiks aizsākts vesels turnīru cikls, kuri norisināsies Ķīšezera krastā, SK „Ķeizarmežs” pludmalē blakus Saules dārzam.(skatīt vietu kartē bit.ly: 57.002139, 24.178505 - Google Maps ) Laika gaitā paredzēts, ka tur darbosies 8 pludmales volejbola laukumi un viens pludmales futbola laukums. Visi kaislīgās sporta spēles piekritēji šovasar varēs piedalīties ne tikai turnīros un īrēt pludmales volejbola laukumus ar ekipējumu, bet arī trenēties pie pieredzējušiem speciālistiem.

Pirmais atklāšanas posms notiks 30.maijā ar sākumu pulksten 10:00 (reģistrācija līdz 9:45) uz vietas, vai iepriekš uz e-pastu pludmaleriga@gmail.com norādot komandas nosaukumu un dalībnieku vārdus un uzvārdus. Dalības maksa 10.- Ls no komandas. Turnīrs risināsies divās kārtās. Pirmajā kārtā būs grupu turnīrs pēc kura labākās komandas tiks „augšā” un cīnīsies par 1. vietu izspēlējot 2 mīnusu sistēmu, taču, pārējās komandas cīnīsies „pagrabā”. Atkarībā no dalībnieku skaita „pagrabā” tiks izspēlēta viena no divām sistēmām - 2 mīnusu sistēma vai grupas ar krustu fināliem. Turnīrā būs balvu fonds, kurš tiks sastādīts no dalības maksām, līdzīgi kā tas iepriekšējos gados noticis pludmales turnīros Cēsīs, proti, tiek apbalvotas 1-3 vai iespējams arī 4 vieta, kā arī „pagraba” labākā komanda. Īpaši aicināti amatieri un iesācēji pārbaudīt savus spēkus ne tikai ar „Top” klases komandām, bet arī pieveikt kādu līdzīgu pretinieku. Paredzēts ka turnīra laikā būs iespējams paēst Ķeizarmeža kafejnīcā un pēc turnīra iespējams ne tikai nopeldēties Ķīšezerā, bet arī nomazgāties SK „Ķeizarmežs” dušās. Vairāk informācijas pa tālruni - 26423563.

Ja ir vēlme, tad jau līdz turnīram ir iespējams izmēģināt laukumus iepriekš zvanot (28442660, 20003181, vai 26423563) vai https://twitter.com/PludmaleRiga

Vairāk informācijas: keizarmezs.lv: Atpūtas centrs "Ķeizarmežs" -...


, 2010-05-27 12:44, pirms 14 gadiem
Nu jā pludmalnieks tagad ies vaļā uz pilnu klapi.
, 2010-05-27 12:46, pirms 14 gadiem
Prieks skatīties kā pēdējā gada laikā ir noticis sprādziens bīča jomā. Pēc pāris gadiem gaidam savus pasaules bīč čempionus.
, 2010-05-27 12:55, pirms 14 gadiem
tur bērni zem 18 arī spēlē?
, 2010-05-27 22:33, pirms 14 gadiem
atklātais ir bez vecuma, dzimuma un prasmes ierobežojumiem
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.