Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Ozoliņa un Caica PK posma pamatturnīru sāk ar uzvaru trillerī, turpina ar zaudējumu trīs setos

Ozoliņa un Caica PK posma pamatturnīru sāk ar uzvaru trillerī, turpina ar zaudējumu trīs setos
Marta Ozoliņa (no labās) un Agnese Caica Malaizijā

Latvijas dāmu pludmales volejbola pāris Marta Ozoliņa un Agnese Caica ceturtdien Malaizijā ar uzvaru sāka Pasaules kausa posma vienas zvaigznes etapa pamatturnīru, taču otrajā mačā viņas piekāpās duetam no Čehijas.

Latvijas sportistes pirmajā mačā vairāk nekā stundu ilgā cīņā ar rezultātu 2-1 (10:21, 30:28, 18:16) apspēlēja Ditu Džulijanu un Putu Utami no Indonēzijas. Zīmīgi, ka pirms turnīra latvietes bija izliktas vien ar 15. numuru, kamēr viņu pirmās pretinieces bija saņēmušas otro numuru.

Tomēr otrajā duelī nācās piedzīvot zaudējumu, trīs setos ar 21:10, 20:22, 12:15 piekāpjoties Martinai Bonnerovai un Terēzai Pluharovai no Čehijas. Neveiksmes dēļ viņas piedalīsies izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Pirms tam ceturtdien Ozoliņa un Caica izcīnīja divas uzvaras kvalifikācijā.

Ozoliņa pēdējos gados spēlēja kopā ar Alisi Leci, tomēr pirms šī gada viņas sadarbību pārtraukušas. Lece ar jauno partneri Ilzi Liepiņlausku jau pamanījās tikt pie medaļām Eiropas čempionātā sniega volejbolā un piedalīties treniņnometnē Ēģiptē, kamēr Ozoliņai un Caicai šīs ir pirmās kopējās sacensības. Pērn Eiropas čempionātā Jūrmalā Ozoliņa un Lece bija otrs spēcīgākais Latvijas duets aiz Tīnas Graudiņas un Anastasijas Kravčenokas muguras, kamēr vēl vienā pārī spēlēja tieši Caica un Liepiņlauska.


Slēpts komentārs: penguins
, 2018-04-27 09:46, pirms 6 gadiem
Laikam labi sponori, ja var atļauties lidināties uz Malaiziju, 1 zvaigznes turnīru! Par 1.vietu 1000$ un niecīgi reitinga punkti! Jēga?
, 2018-04-27 10:53, pirms 6 gadiem
Тяга к курению "умирает" навсегда, если воспользоваться дедовским советом Как я бросил курить за 2 дня Помогает даже заядлым курильщикам с многолетним стажем. Я кypил 23 гoдa пo пaчкe вдeнь, но бросил без моральных и физических усилий за 2 дня!
, 2018-04-27 14:13, pirms 6 gadiem
Slīpais rakstīja: Laikam labi sponori, ja var atļauties lidināties uz Malaiziju, 1 zvaigznes turnīru! Par 1.vietu 1000$ un niecīgi reitinga punkti! Jēga?
Laikam nav tev ko darīt,ja var te komentēt? Jēga?
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.