Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kontinentālajā kausā uzvar un Rio ceļazīmi iegūst Austrija un Nīderlande

Rolands Eliņš

Kontinentālajā kausā uzvar un Rio ceļazīmi iegūst Austrija un Nīderlande
Austrijas volejbolisti
Foto: Cev.lu

Pludmales volejbolā Kontinentālajā kausā vīriešu konkurencē pirmo vietu ieguva Austrija, bet sievietēm labākās izrādījās Nīderlandes sportistes.

Kontinentālajā kausā tika noskaidrotas Rio olimpisko spēļu papildu kvotu ieguvējas. Uz to tēmēja arī Latvijas pludmales volejbolisti, kuri uz turnīra noslēdzošo fāzi Norvēģijā ieradās ar pāriem Mārtiņu Pļaviņu/Haraldu Regžu un Rihardu Finsteru un Edgaru Toču. Lai arī tika uzvarēta pirmā astotdaļfināla spēle pret austriešiem, sekoja divi zaudējumi un zaudējums arī summā, kas pielika punktu olimpiskajam sapnim.

Austrijas pāri Hūbers/Zaidls un Kunerts/Dreslers savukārt ceturtdaļfinālā apspēlēja Turciju ar 2:0 un 2:1, pēc tam pusfinālā vakar pārspēja krievus, atspēlējoties no zaudējuma pirmajā spēlē. Finālā viņi satikās ar Beļģijas volejbolistiem un atkal prata saņemties pēc zaudējuma pirmajā spēlē, uzvarot divās nākamajās un triumfējot Kontinentālajā kausā.

Sieviešu konkurencē Latvijas volejbolistēm neizdevās kvalificēties izšķirošajām spēlēm Kontinentālajā kausā un astotdaļfinālā latvietes nepiedalījās. Līdz pusfinālam aizsniedzās Ukraina, Austrija, Čehija un Nīderlande. Austrijai abās kategorijā gan fināls nebija lemts, jo tika zaudēts Ukrainai, bet Čehija piekāpās Nīderlandei. Finālā bija nepieciešamas trīs spēles, un trešā spēle ievilkās līdz trešajam setam, bet uzvaru un olimpisko kvotu izcīnīja Nīderlande ar van Gestelu/van der Vlistu un Brākmanu/Sinema.

Otro un trešo vietu ieguvējas gan dāmu, gan vīru konkurencē vēl nav zaudējušas iespējas aizsūtīt vēl vienu savu pāri uz Rio, jo šīs izlases piedalīsies Starpkontinentālajā kausā, kas būs pēdējā iespēja Rio ceļazīmes izcīnīšanai.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

     [+] [-]

, 2016-06-26 19:07, pirms 8 gadiem
Man jau patika,kaa hoholi piesita frichus

  -1 [+] [-]

, 2016-06-26 20:42, pirms 8 gadiem
Pirmā spēle??? Volejbolā šādas "spēles" sauc par setiem.

     [+] [-]

, 2016-06-26 21:13, pirms 8 gadiem
Jefferson/Cheriff no Azijas kvalificejusies...

     [+] [-]

, 2016-06-26 21:14, pirms 8 gadiem
Birzulim būs gada ''komentārs''... noniecina pretinieku un jau skaita ar ko pusfinālā spēlēs Bet noniecinātie brauc uz RIO, kamēr ne mūsu ne pusfināla otras puses vāciešu tur nebūs

  +1 [+] [-]

, 2016-06-26 21:23, pirms 8 gadiem
Ehhh, varēja būt savādāk... Cik tur trūka, lai uzvarētu austriešus, un viņu vietā varējām būt mēs. Bet nu par vēlu škroboties.

     [+] [-]

, 2016-06-26 21:24, pirms 8 gadiem
Amerikas grupaa interesanti....Kanada pagaidam 1:1 pret Kubu

atgadinashu,ka kubieshi pag. gada pasaules chempii bija 9.

     [+] [-]

, 2016-06-26 21:34, pirms 8 gadiem
Damerikaa Grimalti pret VEN