Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Finsters un Točs noslēdz Maskavas "Grand Slam" ar trīs zaudējumiem

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Finsters un Točs noslēdz Maskavas "Grand Slam" ar trīs zaudējumiem
Rihards Finsters
Foto: FIVB

Nesekmīgi Maskavas "Grand Slam" pamatturnīra otro dienu aizvadījuši Latvijas pludmales volejbolisti Rihards FInsters un Edgars Točs. Latvieši bez variantiem ar piekāpās kanādiešiem Džošam Binstokam un Semam Šahteram, bet pēc tam piedzīvoja arī trešo zaudējumu Bartošam Lošiakam un Pjotram Kantoram no Polijas, noslēdzot turnīru..

Rihards Finsters un Edgars Točs vakar uzsāka savu otro "Grand Slam" pamatturnīru, divos setos atzīstot vareno brazīliešu Alisona un Bruno pārākumu. Tikmēr šīs dienas pirmie pretinieki, Džošs Binstoks un Sems Šahters no Kanādas, pirmajā mačā izcīnīja uzvaru trīs setos pār poļiem Bartošu Lošiaku un Pjotru Kantoru.

Pirmā seta pirmajā pusē Kanādas duetam izdevās apliecināt savu favorītu statusu, iekrājot trīs punktu pārsvaru, bet uzreiz pēc tehniskā pārtraukuma tas tika palielināts līdz pieciem punktiem, pateicoties gūtajam eisam (14:9). Seta turpinājums bija tikpat neveiksmīgs, kanādiešiem audzējot savu pārsvaru. Tādējādi Finsters un Točs zaudēja setu ar 13:21.

Otrā seta ievadā latviešiem turpinājās problēmas ar serves uzņemšanu, kas lika nonākt iedzinējos ar 1:8. Bija skaidrs, ka šajā mačā vairs nav iespējams neko glābt, bet Latvijas duets varēja sākt domāt par izšķirošo maču grupā pret Polijas duetu, ja, protams, sliktais sniegums nav izskaidrojams ar kādu savainojumu. Saņemties, lai kaut ko vēl parādītu, bija grūti, tāpēc arī neizdevās izvairīties no sagrāves. Rezultāta starpība sasniedza arī divciparu skaitli, komandām dodoties tehniskajā pārtraukumā, kad tablo vēstīja 17:4. Galu galā latvieši zaudēja spēli ar 0-2 (13:21, 5:21).

Izšķirošajā spēlē par izkļūšanu no grupas Finsteram un Točam bija jātiekas ar jau minētajiem poļiem Bartošu Lošiaku un Pjotru Kantoru. Polijas duets šorīt izrādīja atzīstamu pretestību Alisonam un Bruno, zaudējot ar 0-2 (18:21, 24:26).

Maču labāk sāka Finsters un Točs, pēc eisa izvirzoties vadībā ar 4:2. Drīz vien poļi atbildēja ar 3:0 izrāvienu, pārņemot vadību (6:5). Lai arī Polijas duets ieguva arī divu punktu pārsvaru, latvieši nelaida pretinieku tālāk, atjaunojot līdzsvaru uz tablo (9:9). Tas gan tā nepalika ilgi, jo Lošiaks un Kantors uzreiz guva trīs punktus pēc kārtas, atpūtā dodoties pie labvēlīga rezultāta 12:9. Seta otro pusi poļi sāka ar otro eisu, bet latvieši uzreiz divus punktus atspēlēja. Vēlreiz nonākot iedzinējos ar četru punktu deficītu, Finsters un Točs nepadevās, sadeldējot pretinieku pārsvaru līdz minimumam. Izglābties no zaudējuma setā gan neizdevās - 19:21.

Līdzīgi kā pirmā seta, arī otrā seta ievadā Finsteram un Točam izdevās iekrāt divu punktu pārsvaru (5:3). Lai arī Lošiaks un Kantors panāca izlīdzinājumu, latvieši atkal atguva pārsvaru un to palielināja līdz trīs punktiem (10:7). Poļi uzreiz paņēma pārtraukumu, pēc kura veica savu izrāvienu, tehnisko pārtraukumu sagaidot esot vadībā - 11:10. Pēc šī pārtraukuma sekoja vēl viens. Finsters un Točs turpināja zaudēt punktus, nonākot iedzinējos ar 10:14. Tuvojoties seta galotnei, Finsters un Točs nespēja lauzt cīņas gaitu kā pirmajā setā, noslēdzot maču un turnīru ar zaudējumu - 0-2 (19:21, 16:21).

     [+] [-]

, 2016-05-26 09:58, pirms 8 gadiem
No raksta var saprast, ka autors redzēja spēli. Tad kas nav skaidrs 2.setā? Var tač redzēt ir cilvēkam savainojums vai nav.

     [+] [-]

, 2016-05-26 10:30, pirms 8 gadiem
Spēli jau nekur nerādija..

     [+] [-]

, 2016-05-26 10:44, pirms 8 gadiem
sapnis rakstīja: Spēli jau nekur nerādija..
Nu tad no kurienes autors ņem tādus tekstus kā ''problēma ar servju uzņemšanu; eisu un t.t.''... Tātad redzēja loģiski domāt.

     [+] [-]

, 2016-05-26 11:11, pirms 8 gadiem
Samoilovs/Smedins J. LAT 1 21 1 0
BRA Ricardo/Andre BRA 0 14 1 0

Pagaidaam pa skaisto

     [+] [-]

, 2016-05-26 11:35, pirms 8 gadiem
Darīts.

     [+] [-]

, 2016-05-26 12:36, pirms 8 gadiem
3.laukumu nerāda, ceturto vēl var redzēt, kā tas bija pirms neilga laika ar Pļaviņš/Regža spēli