Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Grosberga un Namiķe tiek U18 EČ izslēgšanas spēlēs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Grosberga un Namiķe tiek U18 EČ izslēgšanas spēlēs
Vanesa Grosberga un Anete Namiķe
Foto: CEV

Tatarstānas galvaspilsētā Kazaņā turpinās U18 Eiropas čempionāts pludmales volejbolā, kurā startē arī divi Latvijas dueti. Cīņā par pirmo vietu grupā Vanesa Grosberga un Anete Namiķe šodien zaudēja austrietēm, savukārt Roberts Kļaviņš un Jānis Jansons grupu turnīru noslēdza bez panākumiem un dosies mājup.

E grupas pēdējā cīņā ar 12. numuru izliktās Vanesa Grosberga un Anete Namiķe šodien spēkojās ar austrietēm Ronju Klingeri un Viktoriju Gogeri (#5). Pirmajā setā latvietes mēģināja turēt līdzi - 17:21, bet otrajā setā pretinieces spēlēja vēl labāk - 13:21. Vakar mūsējās pieveica kiprietes (21:12, 21:13) un sagrāva azerbaidžānietes (21:6, 21:11).

Līdz ar to Grosberga / Namiķe grupā izcīnīja otro vietu un rīt turpinās ar izslēgšanas spēļu pirmo kārtu, kur plkst. 9.50 pretī stāsies norvēģietes Frīda Berntsena un Emīlija Ūlimstada (#11).

B grupas pēdējā mačā ar 15. numuru izliktie Roberts Kļaviņš un Jānis Jansons šodien sīvā cīņā piekāpās frančiem Vivjenam Turnjē un Polam Nikolam (20:22, 18:21) un netika izslēgšanas spēlēs. Pirms tam mūsējie zaudēja arī krieviem Pāvelam Šustrovam un Aleksejam Gusevam (15:21, 12:21), bet vakar atzina zviedru pārākumu - 15:21, 19:21.

Kā jau ziņots, Jūrmalā noslēdzies pieaugušo Eiropas čempionāts - Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš izcīnīja sudrabu, Mārtiņš Pļaviņš / Haralds Regža un Tīna Graudiņa / Anastasija Kravčenoka ieguva piekto vietu, bet pārējiem mūsu duetiem nācās samierināties ar zemākām pozīcijām.

Izmantotie resursi:
cev.lu