Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Pļaviņš/Regža otrajā spēlē zaudē ASV pirmajam pārim

Pļaviņš/Regža otrajā spēlē zaudē ASV pirmajam pārim
Haralds Regža un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: FIVB

FIVB Pasaules tūres Longbīčas „Grand Prix” posmu šovakar ar neveiksmi turpināja Latvijas pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža.

A grupas spēlē Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža ar 0-2 (18:21 un 15:21) piekāpās ASV vadošajam duetam Filam Dalhauzeram un Nikam Lusenam.

Latvijas pludmales volejbolisti pirmajā setā titulētajam amerikāņu pārim zaudēja tikai galotnē – 18:21. Arī otrajā setā līdz pat tā vidum rezultāts saglabājās līdzīgs (11:11), tomēr tad Dalhauzers un Lusena iekrāja trīs punktu pārsvaru, kuru latviešiem līdz seta beigām atspēlēt neizdevās.

Atgādinām, ka trešdien Pļaviņš un Regža turnīru sāka ar panākumu trīs setos (21:16, 18:21 un 19:17) pār poļiem Mihalu Kadziolu un Jakubu Šalankjeviču. Bet grupu turnīru Latvijas pāris noslēgs naktī uz piektdienu, plkst. 4:00, kad tiksies ar francūžiem Romēnu di Džantomaso un Maksimu Tjersī.

B grupā otrs Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pēc uzvarām pirmajās divās spēlēs pusnaktī tiksies ar Vācijas duetu Jonatanu Erdmanu un Benetu Poņevacu.

Izmantotie resursi:
fivb.org


, 2016-08-26 00:12, pirms 8 gadiem
Vakar jums bija Dalzahuzers,bet šodien Dalhauzeram!
Kā ta īsti ir?
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.