Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Eiropas Kontinentālo kausu iegūst Norvēģija un Krievija; Āzijā pārsteigumu sarūpē Japāna

Eiropas Kontinentālo kausu iegūst Norvēģija un Krievija; Āzijā pārsteigumu sarūpē Japāna
Norvēģijas vīru komanda finālā pieveica Nīderlandi
Foto: fivb.org

Pēc aizvadītajā nedēļā notikušajām Kontinentālā kausa izcīņas spēlēm kļuvuši zināmi vēl sešu valstu pāri (trīs vīru, trīs dāmu), kuri dosies uz Londonas olimpiskajām spēlēm. Ceļazīmes gan ieguvušas katras valsts federācijas un tagad tām jāizlemj, kuru no pāriem sūtīt uz olimpiādi.

Eiropas zonā uzvaru svinēja norvēģi, kuri ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm nodrošināja vien tā sauktajā zelta setā. Finālā Norvēģijas komanda pieveica Nīderlandi, kura tika uzskatīta par turnīra galveno favorīti. Zelta setā Horems / Eitūns ar rezultātu 16:14 pieveica Boersmu un Spaikeru.

Dāmu konkurencē Eiropas zonā triumfēja Krievija, kas ar 3-1 pieveica Nīderlandes komandu. Izšķirošo uzvaru Krievijai nodrošināja Vasina / Vozakova, kas sērijas ceturtajā spēlē divos setos pieveica duetu Steikama / Brakmana.

Āzijas zonā (AVC) par pārsteigumu parūpējās Japānas vīru komanda, kas visai negaidīti apspēlēja Austrāliju, nodrošinot sev vienu ceļazīmi uz Londonu. Dāmu konkurencē šajā zonā tikmēr triumfēja Austrālijas pludmales volejbolistes.

Ziemeļamerikas/Centrālamerikas (NORCECA) zonā pie ceļazīmes uz Londonu tikmēr tika Kanādas vīru un dāmu komandas.

Tām komandām, kuras savās Kontinentālā kausa izcīņas zonās ierindojas otrajā, trešajā un ceturtajā vietā vēl atlikusi iespēja Londonas „biļeti” nodrošināt olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas risināsies Krievijā no 28. jūnija līdz 1. jūlijam. Šajās sacensībās tiks izspēlētas pa divām ceļazīmēm gan sieviešu, gan vīriešu duetiem.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...


, 2012-06-25 10:48, pirms 12 gadiem
Paldies autoram par rakstu (Varbuut man biezhaak jaaiemet kaads akmentinjs Tavaa daarzaa, lai taptu shaadi Labi raksti)

Paskatiijos to krievijas turniiru... nesapratu kaa var pieteikties tik daudz speeleetaaju un veel katrs ar vairaakiem partneriem... neko nesaprotu, varbuut Tu zini?

P.S. Sekoju liidz liidz jaanju naktij kaa shajos turniiros iet, un norveegji tieshaam paarsteidza
, 2012-06-25 11:49, pirms 12 gadiem
Un interesanti, ka Maskavas turnīram ir pietecies brazīļu pāris. Ko tas tur meklē?
, 2012-06-25 18:07, pirms 12 gadiem
Pēc tā, kā norvēģus izčakarēja Šveice, viņi bija pelnījuši uzvarēt CEV turnīrā. Vai kādam ir informācija, pēc kāda atlases kritērija tiks noteikts- kurš no pāriem brauc uz OS un kurš nē? Šī varētu būt monētas otra puse visām pozitīvajām uzvarētāju emocijām.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.