Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: lebis7

Pludmale Rīga OPEN 7 posms

Pludmale Rīga OPEN 7 posms
Mārtiņš Pļaviņš sezonas sākuma guva maču pieredzi arī Pludmale Rīga OPEN posmā.

Šo svētdien, 25.07.2010 norisināsies 7. „Pludmale Rīga OPEN” posms, kurā drīkst piedalīties jebkura komanda bez ierobežojumiem. Cerams, ka iedvesmojoties no Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa veiksmīgajām cīņām daudzas komandas radīs papildus vēlmi ne tikai sacensties, bet arī izcīnīt skaistas uzvaras šajā posmā. Protams, pateicoties Tele 2 mobilajam internetam piedāvāsim iespēju arī sacensību dalībniekiem vērot mūsu dueta cīņu par medaļām!

Šo svētdien, 25.07.2010 norisināsies 7. „Pludmale Rīga OPEN” posms, kurā drīkst piedalīties jebkura komanda bez ierobežojumiem. Cerams, ka iedvesmojoties no Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa veiksmīgajām cīņām daudzas komandas radīs papildus vēlmi ne tikai sacensties, bet arī izcīnīt skaistas uzvaras šajā posmā. Protams, pateicoties Tele 2 mobilajam internetam piedāvāsim iespēju arī sacensību dalībniekiem vērot mūsu dueta cīņu par medaļām! Jāpiemin, ka labs rezultāts „Pludmale Rīga OPEN” sacensībās, dos iespēju piedalīties GRAND PRIX posmā automātiski pamatturnīrā, izlaižot kvalifikācijas posmu. GRAND PRIX paredzēts jau augusta pirmajā daļā, bet nākamajā sestdienā 31.07.2010 plānots 2. NON PRO turnīrs, taču svētdien būs brīvs, lai visi volejbola cienītāji izbaudītu „King of the beach” Jūrmalā!

„Pludmale Rīga OPEN” norises vieta – Ķīšezera krastā, SK „Ķeizarmežs” pludmalē blakus Saules dārzam.(skatīt vietu kartē 57.002139, 24.178505 - Google Maps ) Pieteikšanās turnīram sacensību rītā līdz pulksten 9:30 vai iepriekš uz e-pastu pludmaleriga@gmail.com Turnīra sākums paredzēts 10:00. Sacensības, kā ierasts notiks divās kārtās, starp kurām būs pusdienu pārtraukums lai visi varētu iestiprināties pirms spraigajām finālu cīņām. Par kopvērtējuma līderiem dalot pirmo pakāpienu kļuvuši Jānis Stukuls un Ģirts Glāzers, kuri abi visdrīzāk nepiedalīsies šajā posmā (Jānis joprojām nav Latvijā, taču Ģirtam novēlam veiksmīgas cīņas Zelta Open posmā un tikšanu labāko 6. Komandu pulkā, kas nozīmētu spēles arī svētdienā). Protams pie sevis gaidām komandas

Balvas – balvu fonds tiek sastādīts no dalības maksām, tiek apbalvotas ne tikai 1-3 vieta, bet arī „Pagraba Ķeizars”, īpaši liela komandu skaita gadījumā, var tikt apbalvots arī labākais 6 nieks. Tāpat paredzēts, ka būs no mūsu sadarbības partnera „GARNIER”

Joprojām ir iespējams izmēģināt laukumus un patrenēties – vairāk informācija mājas lapā – Pludmale Rīgā, kā arī zvanot. Laukumu rezervēšana – 28442660 (Juris). Iesakām laukumus rezervēt laicīgi, jo siltos vakaros ir liela atsaucība.

Tāpat sekojiet līdzi https://twitter.com/PludmaleRiga, informācija arī Live režīmā no turnīra, pateicoties Tele 2 Mobilajam internetam.

Informāciju sagatavoja „Pludmale Rīgā”

Pludmale Rīgā


Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.