Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: kurš gāzīs no troņa Samoilovu un Šmēdiņu? Vai Daugavpils pados trepes RFS?

Sportacentrs.com TV: kurš gāzīs no troņa Samoilovu un Šmēdiņu? Vai Daugavpils pados trepes RFS?
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: AP / Scanpix

Sportacentrs.com TV šajā nedēļas nogalē tiešraidē no Ventspils rādīs Latvijas atklātā čempionāta “Ergo Open 2019” pirmā posma izšķirošās cīņas pludmales volejbolā, bet pirmdienas vakarā intrigu sola RFS un “Daugavpils” futbolistu duelis “Optibet” Virslīgā.

Laika apstākļi sākuši lutināt mūsu zemi, un šis ir īstais brīdis, kad pieslēgties izteikti vasarīgajiem sporta veidiem. Kur nu vēl piemērotākas fiziskās aktivitātes par pludmales volejbolu! Šajā nedēļas nogalē Ventspilī atskanēs starta šāviens Latvijas atklātā čempionāta jaunajai sezonai - “Ergo Open” pirmais no sešiem šīs sezonas posmiem.

Tajā savu pagājušogad izcīnīto čempiontitulu būs gatavi sākt aizstāvēt arī vieno no pasaules labākajiem - Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Starp sīvākajiem konkurentiem prognozējami Haralds Regža un Toms Šmēdiņš, kā arī viesi no Lietuvas. Svētdien Sportacentrs.com TV no pulksten 14:00 pieslēgsies medaļu spēlēm sievietēm un vīriešiem.

Pēc pludmales smiltīm dosimies uz mākslīgo zālīti - komanda.lv 1. līgas 8. kārtas spēli Olainē aizvadīs tabulas vicelīdere “Super Nova” un Grobiņas SC, ko pārstāv Latvijas klubu futbola leģenda Kristaps Grebis (trīs spēlēs trīs vārtu guvumi). “Super Nova” piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas un, lai atjaunotu intrigu cīņā par Virslīgu, vēl vienu neveiksmi komanda nedrīkst atļauties. Spēles sākums svētdien Sportacentrs.com TV pulksten 18:00.

Futbola karuselis turpinās griezties arī pirmdien, kad “Optibet” Virslīgas mačā neizteiksmīgā sniegumā iestrēgusī RFS mēģinās beidzot atgūties, mājās uzņemot “Daugavpils” futbolistus. Arī daugavpilieši izskatās nosēdušies pēc izcilā starta, bet šajā mačā centīsies revanšēties par zaudējumu pirmā apļa cīņā Daugavpilī. Toreiz RFS pietika ar vienu vārtu guvumu, lai izcīnītu panākumu, bet “Daugavpilij” sastāvā nebija bombardiera Vugara Askerova. Tāpat “Daugavpils” papildinājusi sastāvu ar Kotdivuāras čempionāta labāko snaiperi Morī Konē.

Pirms RFS un “Daugavpils” spēle Sporacentrs.com piedāvā arī interviju ar daugavpiliešu uzbrukuma līderi Vugaru Askerovu, kurš ir viens no labākajiem vārtu guvējiem visā Virsligā. Intervija lasāma šeit: https://ej.uz/VugarsAskerovs

Sportacentrs.com TV tiešraides:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
26.05.14:00LČ pludmales volejbolā Ergo Open 1.posmsMedaļu spēles
26.05.18:00komanda.lv 1. līga futbolāSK Super Nova - Grobiņas SC
27.05.19:00Optibet Virslīga futbolāRFS - BFC Daugavpils

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi piekāpjas brālēniem Grimaltiem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas izšķirošajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs piekāpās Čīles brālēniem Marko Grimaltam/Estebanam Grimaltam (15:21, 17:21) un ierindojās 25. vietā.
Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs. Foto: Pim Waslander / Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi Sakvaremā sāk ar uzvaru un šovakar cīnīsies pret brālēniem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs pārspēja Urugvajas atlētus Hansu Hannibalu/Nikolasu Ljambiasu - 21:16, 21:15. Izšķirošā kvalifikācijas spēle notiks plkst. pēc 22.20 (sāksies krietni vēlāk).
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.