Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Točs iekļūst Irānā notiekošā PK posma finālā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Točs iekļūst Irānā notiekošā PK posma finālā
Edgars Točs
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs otro reizi šosezon iekļuvuši Pasaules kausa posma finālā. Kišas salā (Irānā) notiekošā turnīra pusfinālā latvieši divos setos pieveica austriešus Tobiasu Vinteru un Julianu Herlu – 2:0.

Līdz turnīra pusfinālam Latvijas duets, kurš sacensībās izsēts ar otro numuru, bija aizspēlējušies bez zaudējumiem - četras spēles, četras uzvaras, turklāt arī uzvarēto un zaudēto setu bilance nevainojama – 8-0. Finālā pretiniekos turnīra 19. duets Tobias Vinters un Julians Herls (Austrija), kuriem līdz tam četras uzvaras (pa setiem 8-10).

Pusfinālu Latvijas duets aizvadīja pārliecinoši, turpinot uzvaru gājienu ar vēl vienu panākumu divos setos – 2:0 (21:15, 21:17).

Finālā latviešiem pretī stāsies poļi Mariušs Prudels un Jakubs Salankevičs (4), kuri otrajā no pusfināliem divos setos apspēlēja vāciešus Aleksandru Valkenhorstu un Svenu Vinteru.

Jāatgādina, ka Pļaviņš un Točs šo gadu sākuši ļoti veiksmīgi. Gada ievadā mūsu duets Nīderlandē triumfēja Pasaules kausa četru zvaigžņu posmā, bet pēcāk Čehijā tika pie bronzas godalgām CEV “Masters” sērijas turnīrā.

Arī turnīrs Irānā Mārtiņam ar Edgaru padevies lielisks. Lai gan dalībnieku sastāvs nav spēcīgākais, un visi vadošie pāri gatavojas jaunnedēļ Fortlauderdeilā (ASV) notiekošajam piecu zvaigžņu Pasaules kausa posmam, noniecināt panākumu Irānā nevar. Latvieši pat uzvaru turnīrā var nopelnīt ļoti noderīgus reitinga punktus, kas jaunizveidotajam duetam ir ļoti būtiski. Jau šobrīd Pļaviņš / Točs savu punktu pagāžu papildinājuši par 540, bet panākums finālā dos vēl 60.

Sacensību fināls jau plkst. 13:00 pēc Latvijas laika.

Pļaviņš un Točs Irānas turnīra pusfinālā (spēles ieraksts)

Sacensību fināls (no plkst. 13:00) būs skatāms šeit:

     [+] [-]

, 2018-02-24 11:20, pirms 6 gadiem
nevareeja saprast, vai austrieshi tik shvaki jeb muuseejie krunciigi. finaalaa beidzot nopietns pretinieks, liidz shim jau kruiizaa izspeeleejaas

     [+] [-]

, 2018-02-24 11:44, pirms 6 gadiem
Prieks par uzvaru, bet varēja jau nu SAM/SME uznāciena "himnu" nezagt. S.c. izskatās, ka sāk jau viens otram besīt...jo īpaši Točam "viss slikti Pļaviņš"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja