Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Latvijas volejbola gada labākie - Točs, Kravčenoka, Petrovs, Levinska

Latvijas volejbola gada labākie - Točs, Kravčenoka, Petrovs, Levinska
Foto: Romāns Kokšarovs, volejbols.lv

Svētdien otro reizi mūsu volejbola un pludmales volejbola vēsturē tika apbalvoti Latvijas labākie volejbolisti, pludmales volejbolisti, treneri un tiesneši. Par gada volejbolistiem kļuva Marta Kamēlija Levinska (Rīgas Volejbola skola) un Deniss Petrovs (Ņižnijnovgorodas ASK), bet pludmales volejbolā titulus ieguva Anastasija Kravčenoka un Edgars Točs.

Latvijas kausa izcīņas noslēguma vakarā tika paziņoti un sveikti gada balvu ieguvēji. Apbalvošanas ceremonijā piedalījās Latvijas Volejbola federācijas valdes loceklis Andris Blaka un Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš. Katrs godalgotais laureāts ieguva īpaši izveidotu piemiņas balvu, gardumus, kā arī dāvanu karti.

Septiņās kategorijās balsošanas “summa” veidojās no 3 daļām – fanu balsojums internetā (40%), LVF valdes balsojums (30%) un mediju pārstāvju balsojums (30%). Četrās kategorijās – par 2019. gada klasiskā un pludmales volejbola treneriem un tiesnešiem – balsošana tika veikta Latvijas Volejbola federācijas (LVF) komisiju ietvaros.
Tādējādi par Gada treneri klasiskajā volejbolā kļuva Uģis Krastiņš, bet pludmales volejbolā – Genādijs Samoilovs. Tiesnešu kategorijā par Gada klasiskā volejbola tiesnesi pasludināts Ilgvars Ozoliņš, bet pludmales volejbolā – Egīls Tišanovs.

Edgars Točs (instagram.com): "Ziemassvētki ir gandrīz klāt, bet es jau saņemu dāvanas! Zinu, ka neesmu labākais, taču smagi strādāju, lai tāds būtu. Paldies manam pāriniekam Mārtiņam Pļaviņam, trenerim Genādijam Samoilovam, menedžerim Arnim Tuntem, visiem sponsoriem, faniem un nīdējiem."

Latvijas volejbola 2019. gada balvu ieguvēji:

Gada volejboliste – Marta Kamēlija Levinska,
Gada volejbolists – Deniss Petrovs,
Gada klasiskā volejbola komanda – Jēkabpils Lūši,
Gada pludmales volejbolists – Edgars Točs,
Gada pludmales volejboliste – Anastasija Kravčenoka,
Gada pludmales volejbola komanda – Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka,
Gada treneris pludmales volejbolā – Genādijs Samoilovs,
Gada treneris klasiskajā volejbolā – Uģis Krastiņš,
Gada uzlecošā zvaigzne – Zigurds Adamovičs,
Gada tiesnesis klasiskajā volejbolā – Ilgvars Ozoliņš,
Gada tiesnesis pludmales volejbolā – Egīls Tišanovs.

Līdzjutēju balsojuma rezultāti izrādījās līdzīgi gala iznākumam. Galu galā labākais volejbolists ir Deniss Petrovs (nevis Edvīns Skrūders) un gada pludmales volejbola komanda ir Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka (nevis Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs).

Apbalvošanas galerija ir ŠEIT.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv


, 2019-12-23 13:30, pirms 4 gadiem
Točam laba pateicības runa!
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi piekāpjas brālēniem Grimaltiem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas izšķirošajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs piekāpās Čīles brālēniem Marko Grimaltam/Estebanam Grimaltam (15:21, 17:21) un ierindojās 25. vietā.
Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs. Foto: Pim Waslander / Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi Sakvaremā sāk ar uzvaru un šovakar cīnīsies pret brālēniem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs pārspēja Urugvajas atlētus Hansu Hannibalu/Nikolasu Ljambiasu - 21:16, 21:15. Izšķirošā kvalifikācijas spēle notiks plkst. pēc 22.20 (sāksies krietni vēlāk).
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.