Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Samoilovam un J.Šmēdiņam Ķīnā uzvara un zaudējums

Samoilovam un J.Šmēdiņam Ķīnā uzvara un zaudējums
Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Pasaules ranga līderi pludmales volejbolā Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ar panākumu sāka pēdējo FIVB Grand Slam posmu Ķīnā, bet otrajā grupas spēlē piedzīvoja zaudējumu.

Pirmajā grupa spēlē tika pieveikti ar 29. numuru izliktie kvalifikācijas veiksminieki Peters Eglzers un Fēlikss Koraimans no Austrijas (21:18, 21:12). Otrajā cīņā pretī stājās nīderlandieši Džons Stīkemā un Kristians Varenhorsts, kas izlikti ar 20. kārtas numuru. Šoreiz mūsu duetam izdevās uzvarēt tikai vienā setā - 15:21, 21:19 un 12:15. Līdz ar to Stīkemā un Varenhorsts kļuvuši par D grupas līderiem.

Trešajā grupa cīņā Samoilovam un Šmēdiņam nāksies eksaminēt kazahus Alekseju Sidorenko un Aleksandru Diačenko (#13).

Ķīnas Grand Slam ir pēdējais posms šajā sezonā, un Samoilovs/Šmēdiņš nav slēpuši vēlmi noturēt ranga līderpozīcijas. Tiesa, joprojām nav zināms, pēc kādas sistēmas noskaidros ranga uzvarētājus (cik turnīri tiks ņemti vērā kopējā ieskaitē). Latvijas pārim jāuzmanās no brazīliešiem Pedro un Bruno.

Ar otro numuru izliktie brazīlieši turnīru sāka ar uzvaru trijos setos pār ar 31. numuru izlikto francūžu duetu.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-23 10:57, pirms 10 gadiem
davai sanjemas. atkal atbildiiga briidi sniegums ir nestabils
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-23 12:14, pirms 10 gadiem
Jā, nu izskatās kad Pedris/Brunis kā pirmie izies no savas grupas. Nekas mūsējiem par vienu spēli vairāk būs. Kā teikt iesildīsiemies ceļā uz finālu!
, 2013-10-23 16:19, pirms 10 gadiem
Jānospēlē pēc savām spējām, tad jau tiks tālāk!
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.