Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža Olštinas lietū iegūst ceturto vietu

Krišs Upenieks

Pļaviņš un Regža Olštinas lietū iegūst ceturto vietu
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB

FIVB Pasaules kausa tūres četru zvaigžņu turnīrā Polijas pilsētā Olštinā Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šodien cīņā par bronzu divos setos ar 17:21, 20:22 piekāpās meksikāņiem Huanam Virhenam un Lombordo Ontiverosam.

Pļaviņš un Regža Polijā aizvada labāko turnīru šajā sezonā. Grupu turnīrā latvieši izcīnīja divas uzvaras un iekļuva sacensību astotdaļfinālā, kur izcīnīja lielāko uzvaru šajā turnīrā, pārspējot pieredzējušos spāņus Ereru un Gaviru. Ceturtdaļfinālā mūsējie pieveica poļus Prudelu un Kujavjaku, bet pusfinālā bez reālām iespējām piekāpās vāciešiem Bokermanam un Flūgenam.

Pret meksikāņiem Virhenu un Ontiverosu mača pirmais sets mūsējiem neizdevās - pretinieki spēlēja stabili un ieguva drošu 18:12 pārsvaru, kad nepatīkami celi noberza Regža. Haraldam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, un pēc pauzes latvieši ieguva pārsvaru spēles ziņā. Vairākas veiksmīgas epizodes gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, bet iekrātais deficīts bija par lielu - 17:21.

Otrajā setā spēle ritēja punkts punktā, bet pie rezultāta 7:8 bumbu autā sita Pļaviņš, kurš gan pieprasīja video atkārtojumu, kurā varēja redzēt, ka bumba pavisam nedaudz skāra bloku.Tehniskajā pārtraukumā pie 11:10 pārsvara devā mūsējie, bet nākamos trīs punktus guva Meksikas spēlētāji (11:13).

Turpinājumā meksikāņiem ilgāku laiku bija divu trīs punktu pārsvars, bet, tuvojoties galotnei, latviešiem izdevās atspēlēties. Pie rezultāta 18:19 neveiksmīgi servju uzņemšanā nospēlēja Virhens (19;19). Diemžēl Regža ar pie 20:21 netrāpīja pa gala līniju, un meksikāņi varēja gavilēt (20:22).

28. jūlijā Austrijas galvaspilsētā Vīnē startēs pasaules čempionāts, kurā bez Pļaviņa un Regžas spēlēs arī Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš un Rihards Finsters / Edgars Točs.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-23 21:02, pirms 7 gadiem
= Pļaviņš un Regža Olštinas lietū iegūst ceturto vietu=
P.S. => Pļaviņš un Regža Olštinas lietū BEZCERīGI ZAUDē 3.vietu...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-23 21:52, pirms 7 gadiem
erred rakstīja: = Pļaviņš un Regža Olštinas lietū iegūst ceturto vietu=
P.S. => Pļaviņš un Regža Olštinas lietū BEZCERīGI ZAUDē 3.vietu...
Šis mačs nu gan nebija bezcerīgi zaudēts, atšķirībā no pusfināla. Taču Regža tāpat bija tālu no savas labākās spēles, pavisam cits spēlētājs nekā vakar, kad kapājās 1/4 finālā. Laikam izšķirošajiem mačiem dukas pietrūka, nav pieredzes spēlēt par visaugstākajām vietām. Tāpat arī pie psiholoģijas jāpiestrādā. Bet tas viss ir labojams! Džeks vēl jauns, vēlme, nešaubos, ir, atliek tikai strādāt, lai biežāk iekļūtu pusfinālos un tad jau arī finālos.

     [+] [-]

, 2017-07-23 21:58, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Šis mačs nu gan nebija bezcerīgi zaudēts, atšķirībā no pusfināla. Taču Regža tāpat bija tālu no savas labākās spēles, pavisam cits spēlētājs nekā vakar, kad kapājās 1/4 finālā. Laikam izšķirošajiem mačiem dukas pietrūka, nav pieredzes spēlēt par visaugstākajām vietām. Tāpat arī pie psiholoģijas jāpiestrādā. Bet tas viss ir labojams! Džeks vēl jauns, vēlme, nešaubos, ir, atliek tikai strādāt, lai biežāk iekļūtu pusfinālos un tad jau arī finālos.
Es jau ar par to lai puikiem veicas turpmāk!
vnk tas virsraksts tāds nekompetnts - zaudējot izcīna.....