Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Točs Irānā iekļūst ceturtdaļfinālā

Andrejs Siliņš

Pļaviņš un Točs Irānā iekļūst ceturtdaļfinālā
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs
Foto: FIVB

Kišas salā Irānā notiekošajā Pasaules kausa tūres triju zvaigžņu turnīrā piektdienas rītā astotdaļfinālu pārvarēja Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Savukārt Haraldam Regžam un Kristapam Šmitam turnīrs noslēdzies ar izcīnītu devīto vietu.

Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs pēc uzvaras savā grupā uzreiz iekļuva izslēgšanas turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā. Tur mūsējiem pretī nāca francūži Maksims Tersī un Arno Gutjē Rā. Lielas problēmas francūži Mārtiņam un Edgaram nespēja sagādāt, un latvieši svinēja pārliecinošu panākumu divos setos ar 21:16 un 21:14.

Līdz ar to Pļaviņš un Točs iekļuva ceturtdaļfinālā, kur pulksten 13:30 būs jātiekas ar lietuviešiem Arnu Rumseviču un Luku Kazdaili, kuri savā astotdaļfinālā apspēlēja citu latviešu duetu.

Haralds Regža un Kristaps Šmits astotdaļfinālā tikās ar Rumseviču un Kazdaili. Pirmajā setā mūsējie izrādīja cienījamu pretestību, tomēr lietuvieši izrādījās pārāki ar 21:18. Otrajā setā Rumsevičs un Kazdailis jau bija pārliecinošāki (21:16), svinot uzvaru arī visā mačā.

Līdz ar to Regža un Šmits turnīru noslēdza devītajā pozīcijā.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-23 10:29, pirms 6 gadiem
Tagad "vecākais brālis" atnāks un parādīs tiem leišiem, ka darīt pāri "maziem" =))

     [+] [-]

, 2018-02-23 10:39, pirms 6 gadiem
Pļaviņam un Točam jāspēlē pret Rumševiču un Kazdaili, ne viss austriešiem.

     [+] [-]

, 2018-02-23 13:56, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaяВот сами почитайте --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?