Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Brazīlijā" pirmajā adventē MIX divīzijas turnīrs

"Brazīlijā" pirmajā adventē MIX divīzijas turnīrs
Foto: Renārs Buivids

Straujiem soļiem tuvojas pirmā advente, un arī Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem, tomēr pludmales centrā „Brazīlija” vasara joprojām turpinās. Jau šo svētdien, 28. novembrī plkst. 12:00 pludmales centrā „Brazīlija” , Jūrkalnes ielā 100, norisināsies MIX divīzijas 2. turnīrs, kurā laipni aicināti piedalīties visi spēlēt gribētāji, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem. Vienīgais nosacījums – komandām jāsastāv no trīs spēlētājiem – diviem vīriešiem un vienas sievietes vai divām sievietēm un viena vīrieša.

Turnīri tiek spēlēti pēc starptautiskajiem pludmales volejbola noteikumiem. Spēlētājiem pēc iegūtajiem rezultātiem tiek piešķirti reitinga punkti, kas tiek ņemti vērā izliekot spēlētājus nākošajos turnīros. Labākajām komandām dāvanu kartes no Pludmales centra „Brazīlija”, kā arī veicinošas balvas no „Brazīlijas” sadarbības partneriem.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 24. novembrim. plkst. 17:00 uz e-pastu beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Reģistrācija turnīram 28. novembrī no plkst. 11:30, dalības maksa 24,- Ls no komandas.

Tuvākie turnīri:

28. novembrī „MIX divīzija”
5. decembrī “Amatieru A divīzija” 4. Turnīrs
12. decembris „Decembra brazīlietis”
19. decembris „Amatieru divīzija” 5.turnīrs- B divīzija
26. decembirs „Open divīzija”


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.