Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kravčenoka: "Lai iegūtu pirmo Pasaules tūres medaļu, sniegums jāuzlabo"

Kravčenoka: "Lai iegūtu pirmo Pasaules tūres medaļu, sniegums jāuzlabo"
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Foto: CEV

2019. gada Eiropas čempiones pludmales volejbolā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka nedomā apstāties pie sasniegtā un vēlas godalgu arī Pasaules tūrē.

Sākotnēji netika uzskatītas par nopietnām pretendentēm uz Eiropas čempionāta pjedestālu, taču turnīra gaitā pavērās arvien labākas iespējas, kas tika izmantotas, uzvarot visās septiņās spēlēs un izcīnot pirmo vietu. "Pēc katra mača mēs ieguvām arvien lielāku pārliecību, ka beigās varam izcīnīt medaļu," saka Anastasija Kravčenoka. "Ceram, ka tas ir tikai mūsu pirmais solis. Uzskatām, ka mums joprojām ir jāuzlabo sava spēle, īpaši pret pretiniecēm, kuras nav no Eiropas, lai iegūtu savu pirmo Pasaules tūres medaļu.

"Šis turnīrs mums noteikti ir devis daudz lielāku pieredzi nekā jebkuram citam," atzīst Tīna Graudiņa. "Fakts, ka mēs uzvarējām tik daudzos trešajos setos, padara mūs īpaši priecīgās, jo pagājušajā sezonā mēs gandrīz vienmēr zaudējām trešajos setos. Tāpēc ir patīkami redzēt, ka esam uzlabojušas savu spēli arī mentālajā ziņā."

Dienvidkalifornijas Universitātes (USC) studente dodas akadēmiskajā atvaļinājumā. "Bija grūti pieņemt šo lēmumu, bet galu galā bija jāpārvērtē savas prioritātes un tas, ko gribu sasniegt. Tas man lika saprast, ka darīšu visu, kas nepieciešams, lai nokļūtu olimpiskajās spēlēs," atklāj Tīna Graudiņa. "Bet šie divi gadi, kuros bija privilēģija pārstāvēt USC, ir paplašinājuši manus pasaules uzskatus gan dzīvē, gan volejbolā. Esmu tikusies ar tik daudziem iedvesmojošiem un inteliģentiem cilvēkiem, kuri ir ietekmējuši mani kā cilvēku. Tāpēc varu teikt, ka šī pieredze ir mainījusi dzīvi."

Majoros sācies Pasaules tūres 3* zvaigžņu posms vīriešiem. Svētdien pirms bronzas mača notiks intriģējoša paraugspēle - 25. augustā starp plkst. 13.30 un 15.30 Graudiņa/Kravčenoka spēkosies ar ļoti pazīstamiem ziemas sporta veidu pārstāvjiem, kuru vārdi vēl netiek atklāti.

30. augustā pēc plkst. 18.00 Rīgas Doma laukumā Graudiņa/Kravčenoka aizvadīs vēl vienu paraugspēli - pretī stāsies nīderlandietes Džoja Stube un Marlēna van Jersela, kuras olimpiskās atlases rangā patlaban ir mazliet augstāk.

Izmantotie resursi:
beachmajorseries.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.