Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Točs par bronzu, labākajām pludmalēm, olimpisko kvalifikāciju, "zagšanu"…

Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunu ar pludmales volejbolistu Edgaru Toču, kurš tikai šodien atgriezās no Portgāles (Espinju), kur svētdien duetā ar Mārtiņu Pļaviņu izcīnīja bronzas medaļas FIVB Pasaules kausa četru zvaigžņu posmā. Sarunas laikā sportists stāsta par turnīru Portugāles smiltīs, labākajām pludmalēm, pludmales volejbolista ikdienu, kā arī iespējamo nespēlēšanu Pasaules kausa posmā Jūrmalā.

, 2019-07-22 16:05, pirms 5 gadiem
Super ka intervija!!! Puišiem veiksmi tālāk!!
, 2019-07-22 16:11, pirms 5 gadiem
Laba intervija, Točam "viegla" valoda, visu raiti un smuki izstāsta, apstāsta, 30 min pagāja vienā elpas vilcienā

Lai Mārtiņam laba veselība
, 2019-07-22 19:53, pirms 5 gadiem
Mani tā liekas, ka džeks bišk peld par tiem turnīriem OS kvalī. Tur nem nevis pēdējos 12, bet 12 labākos, Saulkrastu turnīrs nekādi neiespaidotu kvali, ja nu vienīgi paralēli ietu kāds turnīrs kur daudz punktu varētu sapelnīt. Bet kā vins pats teica, tad turnīru ir ļoti daudz.
, 2019-07-22 23:17, pirms 5 gadiem
Ne jau par OS kvali, bet gan, lai turētos lielo turnīru pamatos, kur skatās pēdējos 6 iegūtos punktus. Tak pāris turnīrus atpakaļ džeki kvalī jau mauca ar visu top0 reitingu.
, 2019-07-22 23:19, pirms 5 gadiem
Jūrmalā var izcīnīt ļoti maz punktu, bet reitingā dod. Un Jūrmala ir viens no pēdējiem sezonas posmiem, kas ies reitingā uz nākās sezonas sākumu, kad būs 4* un gan jau kādā 5* jāvāc izšķitošie OS punkti. Un tādus sākt ar kvalifikāciju - spēku patēriņš papildus nav vajadzīgs.
, 2019-07-22 23:39, pirms 5 gadiem
Beidzot tiešām viena interesanta intervija
, 2019-07-23 00:19, pirms 5 gadiem
Ļoti laba intervija - patiešām izzinoša. Edgaram, manuprāt, šobrīd ir izdevies atrast ideālu balansu starp pašpārliecinātību un pieticību: zina savas spējas (ka tās ir gana lielas), taču pašnovērtējumā ir pieticīgs. Tas patiešām viņam dos iespēju augt un augt. Visu cieņu.
Intervijas satura ziņā ļoti interesanti bija uzzināt par tām tiesāšanas aizkulisēm (challange), bija patīkami dzirdēt, cik atzinīgi un cieņpilni Edgars izsakās par praktiski jebkuru konkurentu. Un jā - par to pašu pieticību attiecībā uz Edgara pašnovērtējumu - čalis mācās un uzsūc visu to, ko dod šī pieredze. Tas viņam dos daudz!
, 2019-07-23 12:57, pirms 5 gadiem
Par tiem čahllangiem... Turnīra gaitā bija čelendži, kad skatās, vai bumba pret smiltīm neatsitās piurms rokas... Tā kā nav tā, ka tikai tīkls un līnijas.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.