Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Akmentiņš

„Valmiera Beach 2013” gatavojas jaunajai sezonai

„Valmiera Beach 2013” gatavojas jaunajai sezonai
Foto: Madara Rudzīte

Jau ceturto sezonu pēc kārtas visas vasaras garumā Daliņu pludmalē norisināsies tradicionālais pludmales volejbola turnīrs „Valmiera Beach”, kuru organizē Vidzemes Studentu Sporta klubs (VSSK). Arī šogad čempionātā paredzēti desmit posmi, no kuriem četros notiks arī sieviešu sacensības, bet viens turnīrs pilsētas svētku ietvaros būs organizēts īpašā formātā.

Kā jau ierasts, tuvojoties vasarai, pirmās aktivitātes notiek arī pludmales volejbola sakarā. Vidzemes Studentu Sporta kluba, sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un aktīvās atpūtas centru „Eži” jau ceturto vasaru pēc kārtas organizē Vidzemes pludmales volejbola čempionātu jeb „Valmiera Beach” turnīru. Iepriekšējos gados sacensībās Daliņu pludmalē piedalījušās komandas ne tikai no Valmieras, bet arī no Smiltenes, Limbažiem, Cēsīm, Siguldas un citām Latvijas pilsētām. Pērnā gada „Valmiera Beach” ietvaros startējušas ap 100 komandām, kas liecina par turnīra labajā tradīcijām un sporta veida augsto popularitāti Vidzemē.

VSSK šobrīd jau ir publicējis sezonas kalendāru, kurā tiek saglabāts līdzšinējais formāts – četri lielie sestdienas posmi vīriešu un sieviešu grupā, kā arī seši mazie posmi ceturtdienas vakaros vīriešu konkurencē. Savukārt 10. Augustā notiks īpašais pilsētas svētku turnīrs, kur paredzētas King of the Beach formāta individuālās sacensības gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē, kā arī MIX sacensības.

Kā vienmēr, atsaucīgā VSSK komanda rūpēsies par sacensību pozitīvo gaisotni un aktuālās informācijas publicēšanu Vidzemes Studentu Sporta kluba mājas lapā vssk.lv sadaļā „Valmiera Beach 2013”: Valmiera Beach 2013

"Valmiera Beach 2013" sezonas kalendārs:

PosmsDatumsLaiksTurnīra formātsPiezīmes
1.25. maijs10:00vīrieši un sievietesSezonas atklāšanas posms
2.30. maijs18:00vīrieši
3.6. jūnijs18:00vīrieši
4.15. jūnijs10:00vīrieši un sievietesLielais sestdienas posms
5.20.jūnijs18:00vīrieši
6.27. jūnijs18:00vīrieši
7.13. jūlijs10:00vīrieši un sievietesLielais sestdienas posms
8.25. jūlijs18:00vīrieši
9.1. augusts18:00vīrieši
10. augusts10:00King of the Beach un MIX turnīrsPilsētas svētku turnīrs
10.17. augusts10:00vīrieši un sievietesSezonas noslēguma posms

"Valmiera Beach 2012" sezonas laureāti:

Sieviešu turnīra uzvarētājas "Zeltaleja" un vīriešu turnīra čempioni "Privātbūve"


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.