Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš Polijas "Grand Slam" sāks pret mājiniekiem un igauņiem

Rolands Eliņš

Samoilovs un Šmēdiņš Polijas "Grand Slam" sāks pret mājiniekiem un igauņiem
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šodien uzsāks dalību šīs sezonas priekšpēdējā "Grand Slam" turnīrā Polijā.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Stare Jablonku turnīrā izsēti ar piekto numuru, kas noveda pie vietas E grupā ar amerikāņiem, poļiem un kaimiņiem igauņiem. Grupu turnīrs tiks uzsākts pret ar 28. numuru izliktajiem Kristo Kollo un Rivo Vesiku no Igaunijas. Šī mača sākums 14:00 pēc Latvijas laika un tas būs trešajā kortā, kas nozīmē, ka video tiešraides, visticamāk, nebūs.

Taču Samoilova un Šmēdiņa otrais mačs 17:00 pret mājiniekiem Bartošu Losjaku un Pjotru Kantoru būs pirmajā kortā un pieejams arī skatītājiem neklātienē. Poļu duets izsēts ar 21. numuru.

Savukārt noslēdzošais un, iespējams, visgrūtākais mačs tiks aizvadīts piektdien pret amerikāņiem Gibsu un Patersonu, kurus Samoilovs un Šmēdiņš prata ar 2:0 pieveikt iepriekšējā "Grand Slam" astotdaļfinālā Klāgenfurtē. Toreiz Latvijas volejbolistiem nācās samierināties ar ceturto vietu.

Samoilovs un Šmēdiņš nedēļas nogalē piedalījās Latvijas pludmales karaļa noskaidrošanā - Samoilovam izdevās gūt vienu uzvaru trijās spēlēs un viņš no grupas neizkļuva, bet Jānis Šmēdiņš aizcīnījās līdz pat finālam, kur tomēr duetā ar Tomju Benjavu piekāpās Mārtiņa Pļaviņa komandai.

Stare Jablonkos pagājušajā sezonā notika pasaules čempionāts pludmales volejbolā, kurā Samoilovs un Šmēdiņš uzvarēja pirmajos četros mačos, taču tad negaidīti izstājās astotdaļfinālā pret daudz zemāk izliktajiem kanādiešiem Sakstonu un Šalki. Cerams, ka Polija mūsu volejbolistiem nekļūs par sliktu tradīciju zemi un nākamajās dienas uzsmaidīs veiksme, tiesa, abi pārējie Latvijas dueti - Haralds Regža un Armands Āboliņš un Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids izstājās jau kvalifikācijā.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +1 [+] [-]

, 2014-08-21 08:15, pirms 10 gadiem
Būs arī prāvs mūsu fanu barijš

  +1 [+] [-]

, 2014-08-21 08:19, pirms 10 gadiem
Būs? Jau ir
sasperjods-k rakstīja: Būs arī prāvs mūsu fanu barijš