Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pļaviņš/Točs piedzīvo neveiksmi pret Meksikas duetu

Pļaviņš/Točs piedzīvo neveiksmi pret Meksikas duetu
Edgars Točs
Foto: FIVB

Zaudējumu Čehijā notiekošā FIVB Pasaules kausa posma pamatturnīra piedzīvojuši Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Latvieši četru zvaigžņu turnīru Ostravas smiltīs sākuši ar neveiksmi pret Meksikas duetu Lombardo Ontiveross/Huans Virgens – 1:2.

Bez Latvijas un Meksikas pāriem turnīru ar cīņām D apakšgrupā sāk arī Eiropas čempioni Daniele Lupo un Paolo Nikolai (Itālija), kā arī austrieši Martins Ermakora un Moritss Pristauss.

Pirmo setu Mārtiņš un Edgars aizvadīja vienā elpas vilcienā, triumfējot ar ļoti pārliecinošo 21:13. Mūsējie bija labāki visās spēles komponentēs, neļaujot meksikāņiem pat aizdomāties par panākumu. Sets setam bieži vien nelīdzinās un izņēmums nebija arī šī reize. Ontiveross un Virgens otro cīņas nogriezni aizvadīja krietni vien pārliecinošāk, izvirzoties vadībā jau pašā tā ievadā. Tuvojoties seta beigām, Latvijas duets prata uzlabot savu sniegumu, pietuvojās līdz 15:16 un 17:18, taču tas arī bija viss. Par spīti seta galotnē pašu pieprasītajam medicīniskajam pārtraukuma, meksikāņi atrada spēkus, lai setu noslēgtu par labu sev – 21:18.

Izšķirošajā setā meksikāņi visu pa plauktiņiem salika ātri. Ieguva minimālu vadību jau tā ievadā, triumfējot itin pārliecinoši – 15:9.

Cīņā par izdzīvošanu Pļaviņa un Toča pretinieki būs austrieši Ermakora un Pristauss, kuri pirmajā cīņā prata paņemt vienu setu pret jau pieminētajiem Eiropas čempioniem Lupo un Nikolai. Spēli Latvijas un Austrijas dueti aizvadīs rīt.


, 2018-06-21 16:34, pirms 6 gadiem
Nu tas ir jāprot!
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: Dhavid Normando/FV Imagens/CBV
9

Olimpiskās atlases rangs: Samoilova un Graudiņa nostiprinās sestajā vietā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova nostiprinājušās sestajā pozīcijā.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.