Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Finsteram un Točam Fužo posms beidzas pēc trim spēlēm

Finsteram un Točam Fužo posms beidzas pēc trim spēlēm
Rihards Finsters un Edgars Točs
Foto: FIVB

FIVB Pasaules tūres Fužo "Open" posms jau pēc grupu turnīra spēlēm beidzies Latvijas pludmales volejbolistiem Rihardam Finsteram un Edgaram Točam, kuri piedzīvoja zaudējumus visos trīs mačos.

Turnīrā ar 26. numuru izliktie Rihards Finsters un Edgars Točs ar 0-2 (14:21 un 8:21) piekāpās Beļģijas pārim Drīsam Kekelkorenam un Tomam van Vallem, kuri turnīrā izlikti ar 23. numuru.

Tādējādi Finsters un Točs grupu turnīru pabeidza bez uzvarām, kas dod dalītu 25. vietu Fužo "Open" posmā. Par 25. vietu turnīrā latviešu pludmales volejbolisti nopelnīja 120 reitinga punktus un 800 ASV dolārus.

Fužo "Open" turnīra pirmajās spēlēs Finsters un Točs vispirms ar 0-2 (15:21 un 13:21) zaudēja meksikāņiem Huanam Virhenam/Lombardo Ontiverosam (7.), bet pēc tam ar 1-2 (21:19, 16:21 un 10:15) piekāpās kanādiešiem Džošam Binstokam/Semam Šekteram (10.).

Izmantotie resursi:
FIVB


, 2016-04-21 11:35, pirms 8 gadiem
Njā... jo vārgāks pretinieks, jo sliktāks rezultāts Tāda sajūta, ka kvalifikācijā viņi apspēlētu par Dalhauzeru/Lucenu
, 2016-04-21 14:07, pirms 8 gadiem
Vāji , sliktāku rezultātu nevarēja iedomāties sevišķi pēdējā spēlē.
Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs. Foto: Pim Waslander / Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi Sakvaremā sāk ar uzvaru un šovakar cīnīsies pret brālēniem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs pārspēja Urugvajas atlētus Hansu Hannibalu/Nikolasu Ljambiasu - 21:16, 21:15. Izšķirošā kvalifikācijas spēle notiks plkst. 22.20 - tiešraide būs šajā rakstā!
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: Dhavid Normando/FV Imagens/CBV
9

Olimpiskās atlases rangs: Samoilova un Graudiņa nostiprinās sestajā vietā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova nostiprinājušās sestajā pozīcijā.