Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionātā Latviju šovasar pārstāvēs tikai Samoilovs un Šmēdiņš

Jānis Celmiņš

Pasaules čempionātā Latviju šovasar pārstāvēs tikai Samoilovs un Šmēdiņš
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Aizvadītajā nedēļā tika pārkāpts 100 dienu robežai līdz pasaules čempionātam pludmales volejbolā, kas šovasar risināsies četrās Nīderlandes pilsētās. Šobrīd kļuvis oficiāli zināms, ka Latviju turnīrā pārstāvēs tikai viens duets – Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Federāciju rangā Latvijas vīru duetiem šobrīd labāko simtniekā ir trīs vietas - 5., 46. un 75. Tieši šis rādītājs arī nosaka valsts pārstāvniecību pasaules čempionātā. Pēdējo divu gadu Pasaules ranga kopvērtējuma uzvarētāji Samoilovs un Šmēdiņš tādejādi savu vietu turnīrā Nīderlandē ir godam nopelnījuši, bet diemžēl otras vietas Latvijai pasaules čempionātā nav. Nevienam no citiem Latvijas duetiem nav arī piešķirts īpašais ielūgums – „wild card”, līdz ar to šobrīd oficiāli zināms, ka mūsu valsti pasaules čempionātā jūnija beigās un jūlija sākumā pārstāvēs tikai Samoilovs un Šmēdiņš.

Atgādināsim, ka pirms diviem gadiem pasaules čempionātā Polijā Latvijas krāsas pārstāvēja veseli trīs pāri – Samoilovs / Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš / Ruslans Sorokins, kā arī Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Pēda.

Pasaules čempionāts šogad risināsies četrās Nīderlandes pilsētās – Hāgā, Amsterdamā, Roterdamā un Apeldornā.

Atgādināsim, ka jaunajai sezonai Latvijas labākie pludmales volejbolisti gatavojas sekojošos virknējumos - Samoilovs/J.Šmēdiņš, Sorokins/Solovejs un Pļaviņš/Egleskalns.

Vīriešu turnīra dalībnieku sastāvs: Main Draw

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-21 14:16, pirms 9 gadiem
Pareizi ir. Nav jēga aizbraukt tikai braukšanas pēc, ir jāpierāda, ka esi spējīgs spēlēt PČ, un to neviens cits pāris bez S/Š neizdarīja.