Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Piektdien OSC notiks "Coyote Fly King & Queen of the O-Sands" turnīrs

Piektdien „O-Sands” pludmales volejbola laukumos, Olimpiskajā sporta centrā atkal notiks „King & Queen of the O-Sands” turnīrs. Pirmo reizi sacensības kā vīriem tā dāmām notiks zem Rīgas naktskluba „Coyote Fly” nosaukuma. Sacensību sākums pulksten 20:30, bet pieteikšanās ierasta, pa e-pastu info@o-sands.lv

Piektdienas ierasti „O-Sands” pludmales volejbola laukumos bijušas „King & Queen of the O-Sands” turnīru dienas, kad sacensību dalībnieki mainoties pāriniekiem cīnās katrs par sevi. Izņēmums nebūs arī 2015. gads, kad līdzīgi turnīri tiks aizvadīti katru piektdienu, taču šogad ar naktskluba „Coyote Fly” atbalstu. Visi labākie pēc turnīra tiek aicināti uz, iespējams, karstāko ballīti Rīgā, kur pie īpašā „O-Sands” VIP galdiņa būs iespēja relaksēties pēc darba nedēļas un ieskandināt nedēļas nogali.

Turnīra organizatori atgādina, ka uz šiem turnīriem kopējais sacensību dalībnieku skaits ir ierobežots – 32 spēlētāji/spēlētājas kopskaitā. Ņemot vērā, ka interese par šo turnīru ierasti ir ļoti liela, „O-Sands” komanda lūdz pieteikšanos mačiem neatlikt uz pēdējo brīdi. Dalības maksa no dalībnieka paliek nemainīga (10 EUR), turnīra sākums pulksten 20:30. Pieteikumus jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienai pulksten 16:00.

Par balvām arī šoreiz parūpēsies „O-Sands” draugi: EMJ metāls, Syform, Fresh flame factory, Nutrilite un CIDO.

Sestdien un svētdien nāc spēlēt ar 30% atlaidi!

Sestdien un svētdien turnīri "O-Sands" laukumos nenotiks, bet tā vietā visiem spēlēt gribētājiem tiek piedāvāta lieliska iespēja - pludmales volejbola laukumus nomāt par krietni draudzīgāku cenu - 30 procentu atlaidi. Ierasto 40 EUR vietā par stundu pludmales volejbola laukuma būs jāšķiras tikai no 28 EUR. Šādas iespējas ir jāizmanto!

Par “O-Sands” pludmales volejbola halli

Olimpiskajā sporta centrā (OSC), Grostonas ielā 6b pieejami četri "O-Sands" pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Apmeklētājiem pēc treniņiem smiltīs tiek piedāvāta arī sauna. No pulksten 7.00 – 16.00 cena par stundu 20 EUR, bet no 16.00 – 23.00 būs jāšķiras no 40 EUR. Tālrunis laukumu rezervācijai un visai citai informācijai: 25774407. Tāpat joprojām notiek arī treniņu grupu komplektēšana un papildināšana „O-Sands pludmales volejbola skolā”. Par treniņiem visa informācija pieejama zvanot pa tālruni 25150607 (Atvars).

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.