Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē "O-Sands" pludmales volejbola laukumos kārtējie turnīri un īpašas cenas

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē „O-Sands” pludmales volejbola laukumos Olimpiskajā sporta centrā risināsies kārtējie turnīri. Piektdienas ierasti ir „King & Queen of the O-Sands” dienas, un izņēmums nebūs arī šī nedēļa, bet svētdien smilšu laukumos risināsies pirmais Ģimeņu turnīrs.

Piektdienas ierasti „O-Sands” pludmales volejbola laukumos ir „King & Queen of the O-Sands” turnīra dienas, kad sacensību dalībnieki mainoties pāriniekiem cīnās katrs par sevi. Turnīra organizatori atgādina, ka uz šo turnīru kopējais sacensību dalībnieku skaits ir ierobežots – 32 spēlētāji/spēlētājas kopskaitā. Ņemot vērā, ka interese par šo turnīru ierasti ir ļoti liela, „O-Sands” komanda lūdz pieteikšanos mačiem neatlikt uz pēdējo brīdi. Dalības maksa no dalībnieka paliek nemainīga (10 EUR), taču nedaudz mainīts sacensību sākuma laiku. Šonedēļ turnīrs sāksies pulksten 20:30. Pieteikumus jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienai pulksten 18:00.

Svētdien (23. novembrī) „O-Sands” smiltīs risināsies pirmais Ģimeņu turnīrs, kurā aicinātas pieteikties komandas divu dalībnieku sastāvā. Šajā turnīrā dalībkomandu sastāvs var būt visdažādākais – brālis + brālis, māsa + brālis, tēvs + dēls, māsa + māsa, māte + meita utt. Dalības maksa uz šo turnīru 20 EUR no komandas, sacensību sākums plkst. 10:00. Pieteikumus jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienai pulksten 18:00.

Sestdien (22. novembrī) „O-Sands” izsludina īpašu akciju. Cena par stundu šajā dienā tiek pazemināta par 30% un visiem spēlēt gribētājiem viena stundas cena būs 28 EUR. Visas dienas garumā „O-Sands” apmeklētājiem būs pieejama arī pirts. Izmanto šo iespēju, nāc spēlēt, pavadi dienu draugu lokā, atpūties un gūsti labas emocijas. Tālrunis laukumu rezervācijai - 25774407.

Par “O-Sands” pludmales volejbola halli

Olimpiskajā sporta centrā (OSC), Grostonas ielā 6b pieejami četri "O-Sands" pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Apmeklētājiem pēc treniņiem smiltīs tiek piedāvāta arī sauna. No pulksten 7.00 – 16.00 cena par stundu būs 20 EUR, bet no 16.00 – 23.00 būs jāšķiras no 40 EUR. Tālrunis laukumu rezervācijai un visai citai informācijai: 25774407. Tāpat joprojām notiek arī treniņu grupu formēšana. Par treniņiem visa informācija pieejama zvanot pa tālruni 25150607.

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach