Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"O-Sands" pludmalē Mežaparkā piektdien un sestdien risināsies vairāki turnīri

Pēc divu nedēļu ilgas pauzes, „O-Sands” pludmales volejbola laukumos Mežaparkā piektdien un sestdien tiks izspēlēti vairāki turnīri. Jau piektdienas pievakarē risināsies dalībnieku tik ļoti iemīlētie „Cabo Cafe King/Queen” turnīri, bet sestdien pludmales volejbola mīļotāji sacentīsies „SiS kausa izcīņā vīriem” un „Bioderma kausa izcīņā dāmām”. Pieteikšanās turnīriem ierasta, sūtot pieteikumus uz o-sands@inbox.lv

Jau piektdien plkst.18.00 pludmales smiltīs netālu no Ķīšezera risināsies cīņas par „CABO CAFE King un Queen” tituliem. Abi šie turnīri, attiecīgi kungiem un dāmām risināsies pēc ierastās „Kinga” sistēmas, kur dalībnieki mainās pāriniekiem, un beigās tiek noteikts viens spēcīgākais un spēcīgākā. Dalības maksa 8 eur no cilvēka. Jau ierasti pēc cīņām smiltīs visi sacensību dalībnieki tiekas netālajā „CABO CAFE” uz kādu atspirdzinošu dzērienu, lai kopīgi atcerētos tās dienas spraigākās izspēles un sacensību brīžus, kā arī parunātu nedēļas nogales plānus.

Tikmēr sestdienas rītā „O-Sands” pludmales volejbola laukumi uzņems „bīča” mīļotājus turnīrā dāmām „Bioderma kausā” un kungiem „SiS kausā”. Piedalīties turnīros var ikviens spēlēt gribētājs, neatkarīgi no meistarības līmeņa. „O-Sands” pludmales smiltīs laukumu skaits ļaus pēc labākās sirds patiks izspēlēties visiem. Turnīru sākuma laiks sestdien pulksten 10.00, reģistrācija līdz pulksten 9.40. Dalības maksa 15 eur no komandas, kā vīriem tā dāmām.

Pieteikšanās uz visiem augstākminētajiem pasākumiem līdz piektdienai pulksten 12:00, rakstot e-pastu uz o-sands@inbox.lv , sīkāka informācija pa tālruni: 25774407.

Turnīri šajā nedēļas nogalē

Turnīra nosaukumsDienaLaiks
CABO CAFE King un Queen kausa izcīņaspiektdiena18:00
BIODERMA kauss (dāmas)sestdiena10:00
SiS kauss (kungi)sestdiena10:00

Nāc spēlēt arī ikdienā!

Ikdienā „O-Sands” pludmales volejbola laukumi pieejami visiem spēlēt gribētājiem. Darbdienās no pulksten 8:00 līdz 16:00 viena laukuma cena stundā ir 8 eiro, bet no 16:00 līdz 22:00 par vienu stundu jāmaksā 12 eiro. Laukumi pludmales volejbola spēlēt gribētājiem ir pieejami arī nedēļas nogalēs (ja nenotiek turnīri), kad sestdien un svētdien to cena visas dienas garumā ir 12 eiro stundā. Tālruņa numurs laukumu rezervācijai: 25774407. Visa informācija par „O-Sands” pludmali šeit: https://twitter.com/O_SANDS_Beach un https://www.facebook.com/osandsriga


Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.