Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T.Šmēdiņš/Solovejs nepārvar arī Ļubļanas "Masters" kvalifikāciju

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

T.Šmēdiņš/Solovejs nepārvar arī Ļubļanas "Masters" kvalifikāciju
Aleksandrs Solovejs un Toms Šmēdiņš vēl Polijas smiltīs
Foto: FIVB

Pēc vakardien aizvadītā Olštinas kvalifikācijas turnīra Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs devās uz Ļubļanu, kur šodien nespēja iekļūt Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) "Masters" pamatturnīrā, zaudējot Vācijas duetam jau pirmajā kārtā.

Pēc cerīgā snieguma vakar Olštinas četru zvaigžņu turnīra kvalifikācijā, kuras otrajā kārtā vien trīs setu cīņā sanāca piekāpties Džefersonam un Čerifam no Kataras, Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs uzreiz devās uz Slovēnijas galvaspilsētu Ļubļanu, kur centās iekļūt CEV "Masters" pamatturnīrā. Latviešu pirmie pretinieki kvalifikācijā bija Filips Arne Bergmans un Janiks Harms no Vācijas.

Spēli labi sāka latvieši, izvirzoties vadībā ar 3:1. Uzreiz pēc tam sekoja vāciešu izrāviens, ļaujot tiem pārņemt vadību (5:3). Rezultāta starpība drīz vien sasniedza arī četrus punktus, latviešiem nespējot lauzt cīņas gaitu. Līdz tehniskajam pārtraukumam Šmēdiņam un Solovejam neizdevās sadeldēt rezultāta starpību, dodoties atpūtā pie nelabvēlīga rezultāta 8:13. Seta otrajā pusē vācieši turpināja dominēt un pelnīti uzvarēja setu ar rezultātu 21:13.

Arī otrā seta ievadā Šmēdiņam un Solovejam izdevās izvirzīties vadībā, bet šoreiz ar trīs punktu pārsvaru (5:2). Vāciešiem īsā laikā izdevās atspēlēties un atjaunot līdzsvaru uz tablo (6:6). Līdz tehniskajam pārtraukumam Vācijas duets ieguva arī minimālu vadību, dodoties atpūtā pie rezultāta 11:10. Pēc pārtraukuma dueti cīnījās punkts punktā līdz pat seta galotnei. Latvijas duets tika arī pie setbumbas, to prasmīgi realizējot - 23:21.

Trešajā setā visu laiku cīņa ritēja punkts punktā līdz Šmēdiņš un Solovejs izvirzījās vadībā ar 10:8. Vācieši nedomāja padoties, spējot atjaunot līdzsvaru uz tablo (11:11). Seta izskaņā vācieši turpināja iesākto, līdz izcīnīja uzvaru visā mačā ar 2-1 (21:13, 21:23, 15:12). Līdz ar to Šmēdiņam un Solovejam arī šis turnīrs noslēdzās.

     [+] [-]

, 2017-07-20 14:47, pirms 7 gadiem
njaa, 13h 30min (1250km). Diez vai tur kas labs varēja sanākt

     [+] [-]

, 2017-07-20 15:11, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: njaa, 13h 30min (1250km). Diez vai tur kas labs varēja sanākt
..ja viņi devās tur ar mašīnu

     [+] [-]

, 2017-07-20 15:16, pirms 7 gadiem
Aloeux rakstīja: ..ja viņi devās tur ar mašīnu
Teleports vēl nav izgudrots

P.S. Pat, ja ar lidmašīnu būtu nedaudz ātrāk, neprāts pirkt biļetes, ja plāno tikt Olštinas pamatturnīrā.