Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš Ķīnā grauj norvēģus un poļus

Krišs Upenieks

Samoilovs un Šmēdiņš Ķīnā grauj norvēģus un poļus
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ar pārliecinošu uzvaru iesākuši Ķīnas pilsētā Fužo notiekošo Pasaules kausa tūres ''Open'' sērijas posmu.

Samoilovs un Šmēdiņš pietiekami veiksmīgi aizvadīja iepriekšējo sezonu, tādēļ šogad itin droši var justies par savu dalību Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Šī iemesla dēļ vadošais Latvijas duets varēja izlaist sezonas pirmos posmus, un līdz šim Saša ar Jāni uzspēlējuši divos - Ksjamenas ''Open'' posmā izcīnīta piektā vieta, bet pirms tam Riodežaneiro ''Grand Slam'' nācās samierināties ar 17. pozīciju.

Fužo notiekošajā ''Open'' sērijas posmā Samoilovam un Šmēdiņam ticis augstais ceturtais numurs un vieta D grupā. Starp pretiniekiem norvēģi Solhaugs / Bergeruds (29.), poļi Košjaks / Rudols (20.), kā arī pagājušajā gadā CEV Jūrmala ''Masters'' uzvarētāji itālieši Ingroso / Ingroso (13.).

Turnīra pirmajā spēlē mūsējiem neradās nekādas problēmas pret ne to zināmāko Norvēģijas pludmales volejbola pāri - 28 minūtēs pretinieki sagrauti divu setu cīņā ar 21:10, 21:14.

D grupas otrajā spēlē Samoilovs un Šmēdiņš guva vēl vienu ļoti pārliecinošu uzvaru, šoreiz ar 21:16, 21:13 pieveicot Polijas pāri Košjaku un Rudolu. Šobrīd mūsējie ir tuvu uzvarai grupā un iekļūšanai izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, jo rītdienas pretinieki brāļi Ingroso šorīt trīs setos zaudēja poļiem.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

     [+] [-]

, 2016-04-20 09:44, pirms 8 gadiem
Pirmajā setā arī stabili uzvar poļus, tagad 14:7...

     [+] [-]

, 2016-04-20 09:50, pirms 8 gadiem
Pirmais sets uzvarēts, tagad vadība arī otrajā setā.