Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Minusa un Jursone atklāj sezonu

Minusa un Jursone atklāj sezonu
Inguna Minusa un Inese Jursone - Eiropas čempiones
Foto: www.cev.lu

Pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Ineses Jursone vakar, 19.aprīlī, atgriezās no Monako, kur no 16.-17.aprīlim piedalījās Starptautiskā sieviešu pludmales volejbola turnīrā.

Šādas sacensības tiek organizētas, lai popularizētu sporta veidu valstī. Mūsu volejbolistes šajās turnīrā izcīnīja bronzas medaļas, savukārt zeltu savā īpašumā ieguva itālietes Greta Cicorali/Marta Menegatti, bet sudrabs francūzietēm Virginie Sarpaux/Eva Hamzaoui.

Inese Jursone ar turnīru ir apmierināta un atklāj, ka turnīrs bija labs sākums sezonai: „Pirmo spēli zaudējām itālietēm ar 0-2. Bija grūti pierast pie svaiga gaisa, vēja un bumbas. Mēs trenējamies ar jauno pludmales volejbola bumbu, bet šajā turnīrā bija jāspēlē ar veco. Ar to vajadzēja aprast. Pusfinālā spēlējām ar francūzietēm un zaudējām ar 1-2, tādējādi finālā par 3.vietu cīnījāmies ar Šveices volejbolistēm, kuras uzvarējām ar 2-0. Vispār šis turnīrs bija kā neliela sagatavošanās pirmajam mūsu SWATCH Pasaules posmam, kurš norisināsies Ķīnā no 4. līdz 9.maijam. Pēc Monaco turnīra varam izdarīt secinājumus, kas mums padodas, pie kā vēl jāpiestrādā.”

Izmantotie resursi :
volejbols.lv


, 2010-04-20 17:26, pirms 14 gadiem
Malaces meitenes! Cerams, ka sezona izdosies veiksmīga un būs daudz tik pat skaistu uzvaru kā, piemēram, pērn Eiropas čempionātā.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.